O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında yere alan Afra Saraçoğlu performansı mest etti. Peki Afra Saraçoğlu kimdir? nerelidir... Detaylar haberimizde.

Afra Saraçoğlu kimdir? Birçok kişi bu sorunun cevabına ulaşmak için internette arama yapıyor. Ünlü isim merak konusu. Peki Afra Saraçoğlu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

KİŞİSEL BİLGİLERİ
Tam Adı: Afra Saraçoğlu
Doğum Tarihi: 2 Aralık 1997 (20 yaşında)
Sevgilisi: Mert Yazıcıoğlu
Güneş Burcu: Yay
Doğum Yeri (Nereli): İstanbul
Göz Rengi: Mavi
Doğal Saç Rengi: Açık Kahverengi
Kilosu: 53
Boyu: 1.71 m veya 171 cm

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997'de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okuyan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz'in kendisini sosyal medyadan keşfetmesiyle fırsat yakaladı. Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay'ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı.

Afra Saraçoğlu, Kötü Çocuk filminde rol aldı. 20  yaşındaki oyuncunun ilk ekran deneyimi ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece Çamkıran rolü oldu.

Afra Saraçoğlu ''Öpüşmem, sevişmem gibi Türkan Şoray kanunlarınız var mı?'' sorusuna şu cevabı verdi: ''20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim. Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir.'