Ahmet Çakar, Galatasaray'ın winner bir takım olduğunu dile getirdi.

"YILLARDIR BÖYLE DEVAM EDİYOR"

"Galatasaray, Nisan - Mayıs aylarında lider ise şampiyonluğu kimseye bırakmıyor. Yıllardır bu böyle devam ediyor. Galatasaray'ın genlerinde winnerlık ruhu var."

"KRİPTO GALATASARAYLI OLABİLİR"

"Ali Koç, son 6 yılda o kadar büyük hatalı kararlar verdi ki hepsi Galatasaray'a yaradı. Yanlış hocalar, yanlış transferler bugün Fenerbahçe'nin doktoru bile tartışılır hale geldi. Aldığı tüm kararlar yanlış kere yanlış. Dışardan birisi olsa Ali Koç'u küçük yaşlarda Galatasaraylı olduğunu ve Fenerbahçe kulübünün içerisine giren kripto Galatasaraylı sanabilir. Sezon ortasında rakibin 35 milyon Euro'ya en iyi adamını satıyor. Ona rağmen şampiyon oluyor. Senin gönderdiğin Jesus, Arabistan'da şampiyon oldu. Onun oynatmadığı Arda Güler Real Madrid'de oynuyor. Yerine gelenler gidenleri arattı."

"ANTİPATİK GELİYOR"

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

"Galatasaray Başkan Yardımcısı Metin Öztürk, çok kibar ve düzgün konuşan bir adam ama bana antipatik geliyor. Böyle konuşan adamların bilinçaltında hep bir şüphe ararım."

"DAHA ÖNCE GURURUNUZ NERDEYDİ?"

"Fenerbahçeli futbolcular maçtan sonra diyorki 'Gururumuz için Galatasaray'ı yenmeliyiz' daha önceki maçlarda gururunuz nerdeydi?"

"OKAN BURUK 4.SIRAYA GİRER"

"Türk futbol tarihinde en iyi hocalar arasında Fatih Terim 1, Şenol Güneş 2, Mustafa Denizli 3, Okan Buruk ise 4.sıraya girer." dedi.