Ahmet Çakar, Galatasaray'a övgü dolu sözler sarf etti.

"BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR MAÇ GÖRMEDİM"

"Galatasaray galibiyeti sonuna kadar hak etti. 8-1 bitecek maç 1-1 bitebilirdi. Ben hayatımda böyle bir maç görmedim. Neden? Bir takımın 5 tane topu direkten dönüyor. Üstelik 75-90 arası resmen korkunç bir istila yaşandı, bunu kötü anlamda söylemiyorum. Müthiş bir baskı vardı. Şampiyonluk yolunda bu tip ölüp ölüp dirilme galibiyetleri çok önemlidir."

"SON MAÇLARA DİKKAT"

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"Özellikle Galatasaray'ın son oynadığı iç saha maçlarına dikkat edin. Kayserispor maçının 78.dakikasına 1-1 giriyorsun, İstanbulspor müsabakası yine öyle, 2-0 geriye bile düşebilirdin. Şimdi de bu karşılaşma. Kötü oynuyorlar demiyorum ama bir şekilde kazanmasını biliyorlar."

"KEREM AKTÜRKOĞLU TOPUNU OYNAYACAK"

"Oyundan çıktığı esnada Kerem'e tepkiler vardı. Ama ben bunu çok büyütmüyorum. Kerem dönüp topunu oynayacak. Böyle şeylere çok takılmamalı. Her kulüpte bunlar yaşanabilir."

"GEÇ BUNLARI SUMUDİCA

"Maçtan sonra Sumudica diyor ki 'Bir Rumen olarak burada çalışmak zor' geç bunları. Bu ülkeye Hagi, Popescu, Lucescu, Ilie, Rotariu gibi onlarca futbol adamı geldi hepsine hakkını verdiler." ifadelerini kullandı.