Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgili demeçlerde bulundu.

"FAVORİ YİNE GALATASARAY"

"Şampiyonluktan dolayı Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon favori yine Galatasaray. Bu şampiyonlukta bağımsız ligde ahlaksız ve haysiyetsiz şeyler oluyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin gitmesi için imza verenler patır patır küme düştüler. İmza vermeyenler ligde kaldılar. Allah'ın lütfu mu? Bilmem. O karanlık Riva'nın günah odalarında neler tezgahlandı hiç bilmiyorum. Tekrardan söylüyorum bu söylediklerim Galatasaray'ın şampiyonluğuna gölge düşürmesin."

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"GALATASARAY HAKEMLE KAZANMADI"

"Fenerbahçe'nin önünde tarihi fırsat vardı. Olympiakos'u elese bugün belki de Konferans Ligi Finalini konuşacaktık. Evinde Samsunspor'a, Alanyaspor'a puan kaybettin. Son dakikada Pendikspor ve Kasımpaşa maçlarında aldığın penaltılar var. Galatasaray şampiyonluğu hakemle kazanmadı. Ama Ali Koç'un hamleleri ve TFF'deki etkisizliği işi bu noktaya getirdi. Her zaman lobi gücün olacak."

"OKAN BURUK'A KATILMIYORUM"

"Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un 'Sonunda iyiler kazanır' lafına katılmıyorum. İyi değil güçlüler kazanır. Bu hep böyle olmuştur. Kendisini ayrıca tebrik ediyorum büyük iş başarmıştır. 102 puanla şampiyon olmak ona nasip oldu. Kırdığı rekorlara değinmiyorum bile."

"ALLAH'I KARIŞTIRMA"

"Bu maça kadar astrologlarla ilgili türlü bahaneler ortaya atıldı. Kadının biri çıktı Allah'ı ve ölmüş çocuğunu karıştırdı. Kabahat sende değil seni adam yerine koyan Türk toplumunda. Buna para yatıranlar da gerizekalıdır. Futbolu bilmeyen kişiler tahmin yapıyorlar." ifadelerini kullandı.