Ahmet Çakar, hafta sonu oynanacak Galatasaray - Konyaspor maçını da değerlendirdi.

"REZİL KEPAZE ETTİNİZ"

"Bugünkü basın toplantısında Dursun Özbek ve Erden Timur'un demeçleri son derece doğruydu. Çıkışları, dozajı çok iyiydi. Ancak Ali Koç olayına girdi ve Erden Timur, Dursun Özbek'in söylemlerini düzeltti orada her şeyi rezil kepaze ettiniz. Yalancı, iftiracı konuma düştünüz. Dursun Özbek'i severim, Anadolu çocuğudur ama bu toplara girmesi doğru değil."

"KULÜP BAŞKANI MESAJ ATTI"

"Bana bir kulüp başkanı mesaj attı, o toplantıda oradaydı. Dursun Özbek'in söylediği sözler tamamen yanlış. Bugün nasıl Dursun Özbek'e yalancı diyorsak Ali Koç'un da yaptığı illegal faaliyet ve sportif eşkiyalıktır. Başkasının stadına öyle elini kolunu sallayarak gidemezsin."

Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz" Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz"

"ADIM GİBİ BİLİYORUM..."

"Konyaspor - Galatasaray maçıyla ilgili şunu söyleyeyim, adımın Ahmet Çakar olduğu gibi biliyorum ki bu müsabaka berabere bitecek. Başka da bir ihtimal aklıma gelmiyor. Galatasaray veya Fenerbahçe'yi kastetmiyorum belki de teşvik gibi şeyler konuşulacak. Bunu Avrupa kupaları gruplarında çok gördük. 2-2 berabere bitmesi gerekiyordu, 2-2 berabere bitti. Bunlar futbolun içerisinde var."