Beyaz TV'ye konuşan Ahmet Çakar, Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz'a övgüler yağdırdı.

"NERDEN BİLİYORSUNUZ?"

"Kerem Aktürkoğlu haftalardır iyi oynamıyor. Herkes namazında niyazında diyor ama bu tip adamları çok gördüm. Kendine bakmayan, iyi yaşantısı olmayan. Nerden biliyorsunuz iyi baktığını? Bunu sadece Kerem üzerinde söylemiyorum genele bakıyorum. Belki kız arkadaşıyla arası bozuk o yüzden oynamıyor veya başka sıkıntıları var bilemeyiz. Icardi'nin fiziği de iyi değil. Oynadığı futbola bir şey demiyorum. Atıyor ama daha da iyi olabilir."

Şansal Büyüka'dan Erden Timur sözler: "Benim duyduğum..." Şansal Büyüka'dan Erden Timur sözler: "Benim duyduğum..."

"TÜRKİYE'NİN 1 NUMARASI ÇIKAR"

"Barış Alper'i fizyolojik, aerobik testlere koyun Türkiye'nin 1 numarası çıkar. Dana gibi vücudu var. Artık Kerem'den formayı aldı diyebiliriz. Bu adam değil mi? Hırvatistan'ı deviren. Avrupa'da kendini gösterirse çok daha iyi yerlerde olabilir. Üstelik ben Ferdi'den daha iyi olduğunu düşünüyorum."

"GALATASARAY KONYA'DA KAYBEDECEK"

"Benim şampiyonluk kehanetim var. Galatasaray, son hafta Konya'da şampiyonluğu kaybedecek. Derbiden Galatasaray lider çıkacak ama son hafta berabere kalacak, Fenerbahçe de o gün küme düşmüş İstanbulspor'u yenerek şampiyonluğunu ilan edecek."

TARTIŞILAN HAKEM KARARLARI

"Abdülkerim'in faul gerekçesiyle iptal edilen golü nizami, hiçbir şey yok."

"Bazı hakem yorumcuları, Fenerbahçe'ye şirin gözükmek için Nelsson'un kafasına çarpan topu eline çarpmış diyorlar. Temiz pozisyon."

"Alanyasporlu Fer'in ilk sarısı doğru, ikinci sarı kartı ağır."