Ahmet Çakar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u sert sözlerle eleştirdi.

"LİGİN DEĞERİ YOKSA..."

"Ali Koç diyordu ki 'Bu ligin sportif gerçekçiliği yok' niye İsmail Kartal'ı gönderdin o zaman? Adam 99 puan topladı, en çok golü o attırdı. Gittiniz Jose Mourinho'yu getirdiniz. Şimdi ne kadar maaş ve tazminatı olacağını göreceğiz. Ligin değeri yoksa neden bu toplara kalkıştınız? Yine tutarsız demeçler ve tutarsız hamleler."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"LAF ATMAYACAKSINIZ"

"Fenerbahçe, Mourinho ile kalmayacak onun işaret ettiği adamları da alacak. Üstelik epey para çıkacak. Geçmiş dönemlere göre. Hakem, TFF felan geçin o zaman bunları. Siz kendinizi şampiyon ilan ettiğiniz kadroyu bozuyorsunuz. O zaman Galatasaray'a laf atmayacaksınız. Ne bileyim Erden Timur'a, Okan Buruk'a bir şey demiyeceksiniz. Demek ki onlardan daha iyi olma eğilimine girdiniz. Örnek mi? Lukaku ve Lewandowski diyorlar. Senin aldığın Edin Dzeko, geberik dediğimiz Icardi'den daha az gol attı. Onu geçmek istiyorsun haliyle. Çünkü düşman yaratma politakasını Aziz Yıldırım da reddetti. Son yaptığı açıklamalarla. TFF felan geçin bu işleri artık." ifadelerine yer verdi.