Çebi, TFF'nin aldığı kararları da değerlendirdi.

''Elinde belge varsa çık konuş''

64 yaşındaki Başkan, "Erden Timur çıktı, 'Bu ligi bitirmeyiz' dedi. TFF ceza vermedi. Biz ne desek ceza kesiliyor. TFF, Sayın Timur’u seviyor. 'Sezon sonunda konuşacağım' diyor. Elinde belge varsa çık konuş. Sezon sonunu bekleme.” ifadelerini kullandı.

''Ligin tescilini kabul etmiyoruz''

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kulüplerin oylamasını değiştirerek açıkladı. Biz sonuna kadar gideceğiz. Bu ligin bu şekilde tescilini kabul etmiyoruz" dedi.

''TFF açıklamadan önce itiraz ettik''

Ahmet Nur Çebi, TFF'nin Gaziantep FK ve Hatayspor kararlarını açıklamadan önce itiraz ettiklerini söyledi. Çebi, ''Biz TFF kararını açıklamadan önce yazılı olarak itiraz ettik. Tahkim Kurulunun çıkaracağı kararı bildiklerini ifade eden Çebi, ''Tahkim Kurulu'ndan çıkacak kararın ne olacağını biliyorum. Adaletli bir karar verme şansı yok. Ben bu mücadeledeyi kamuoyu önünde vereceğim.''

Çebi'den Ali Koç açıklaması

"Hocası (Jorge Jesus) play-off istedi. Başkanı (Ali Koç) ağzını bile açmadı. Ali Bey'e, Kulüpler Birliği'nde sordum 'Yok öyle bir şey' dedi. Alınacak her türlü karar, şu anki karardan daha adil olur."

''Redmond kalmak istiyor''

'Redmond burada kalmak istiyor. Sözleşmesinde hiçbir koşul yok. Oturup pazarlık yapacağız.''

Dele Alli ve Sponspor açıklaması

Ümit Özat: "O hareketi Okan Buruk'a yapabilir misin?" Ümit Özat: "O hareketi Okan Buruk'a yapabilir misin?"

''Dele Alli sıfır bonservis ile oynamak istiyorsa şansımızı bir sene daha değerlendirmek istiyorum. Rus şirketi Gazprom dışında Güney Kore, Kazakistan ve İngiltere’den 3 farklı şirket ile stat isim sponsorluğu için görüşme halindeyiz. Henüz konu netleşmedi.''