Lig Radyo'ya konuşan Çebi'nin demeçleri:

"ADİL OLACAK MI?"

"Gaziantep ile deplasmanda oynamış bir takımla evinde oynamış bir takımın sonuçlarının adil olabileceğini düşünür müsünüz? Bence hayır. Bu durumda biraz ayrışıyoruz. Nasıl çıkacağız bilmiyorum. Bazı takımların işine gelmiyorsa sineye çeksinler." dedi.

"TÜM MAÇLARIN SAYILMAMASI GEREKİYOR"

"1-2 takımımız ayağa kalkana kadar ligde olmayacak. Onların ligden düşmemesi konusunda mutabık kaldık. Kimisi bu saatten sonra oynanacak maçların hükmen olmasını istemiyor. Bana göre mantıklı olan tüm maçların oynanmamış sayılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

DESTEK AÇIKLAMASI

"MNG Kargo'dan aldığımız çok büyük bir uçak ile 11-12 tırlık bir malzeme gönderdik. Adana, Adıyaman, İskenderun gibi yerlerde olan derneklerimiz maddi ve manevi destek oluyorlar.

İnsanların oraya gitmek istediğini biliyorum ama Annelerimiz 'Temizlik yaparken ayağımın altında dolaşma' der. Ortalığın sakinleştiği zaman oraya gitmek gerektiğini söylüyorum. Pek bir yarar sağlamaktan çok çok zarar da verebiliyorlar.

İhtiyaç sahiplerini tespit ederken malzemelerin gönderilmesi gerekiyor. Konteynırlar, sıhhi tuvaletler, ısıtıcı yatak gibi malzemeler gerekiyor. Artık öncelikler değişmeye başladı

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı" Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı"

Demir çelik gibi firmaların hepsi denetlenerek fabrikalardan çıkıyor. Bunların inşaatlarda nasıl kullanıldığı önemli. Deprem bölgesinde yapılacak inşaatların artık dikkatli bir şekilde yapılması gerekiyor." şeklinde konuştu.