Mısır Milli Takımı'ndan ve Arap ülkelerinden birçok teklifi reddeden 69 yaşındaki teknik adam, doğru projeyi arıyor...

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı" Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı"

İYİ BİR TEKLİF VE GÜZEL PROJE İSTİYOR

Deneyimli teknik adam, İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun internet sitesinde yayınlanan röportajında,teknik direktörlük kariyerine ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu. Kulübeye geri dönme fikrini kapatıp kapatmadığı sorulan Terim, "Bilmiyorum. Sadece İtalya'ya değil, iyi bir teklif ve güzel proje olması halinde (teknik direktörlüğe) geri dönmeye hazırım. Diğer şeyler beni ilgilendirmiyor." yanıtını vermişti.

AJAX'TA TERİM-SNEIJDER FORMÜLÜ

Hollanda’da şampiyonluğu Feyenoord’a kaptırıp, tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Ajax, yeni bir formülle ayağa kalkmayı planlıyor. Hollandalılar’ın hedefindeki ikili ise Fatih Terim ile Wesley Sneijder. Terim’in Avrupa arenasındaki tecrübesi, Sneijder’in ise içinden yetiştiği kulüp tarafından benimsenecek olması bu gelişmede en önemli etken.

İLK TEMAS KURULACAK

Terim’le ilk teması kurup projeyi anlatacak olan Hollanda ekibi, ardından Wesley ile diyaloğa geçmeyi planlıyor. Ajax kulübünün ikili ile önümüzdeki günlerde yoğun bir görüşme trafiğine girip, ardından yeni sezon planlarına yön vermeyi planladığı öğrenildi.

(Fanatik)