Aslan, Kerem Aktürkoğlu'nu 3. Lig ekibi Anagold Erzincanspor’dan transfer etmiş, o dönemde 3. Lig'den oyuncu transferi çok konuşulmuş, hatta eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Fakat futbolcunun gösterdiği performans ve ortaya koyduğu Futbol Galatasaray scoutlarını yanıltmadı.

Alınan haberlere göre Akhisarspor'un stoperi Göksu Mutlu sarı-kırmızılıların yakın takibinde. 22 yaşındaki genç oyuncunun maçları sarı-kırmızılı takımın scout ekibi tarafından canlı takip ediliyor ve maç analizleri direkt olarak Fatih Terim'e veriliyor.

Göksu'ya son transfer döneminde resmi teklif yapan takımlar olmuş ancak Akhisarspor yönetiminin talep ettiği bonservis bedeli nedeni ile transferi gerçekleşmemişti.

Luyindama'nın sakatlık geçirdikten sonra eski performansını yakalayamaması, Göztepe'den transfer edilen Alparslan’ın Fatih Terim'in geriden oyun kurma stratejisine uyum sağlayamaması nedeni ile Göksu'nun transferini çok istendiği ve bu transferde önümüzdeki günlerde hareketli saatler yaşanacağı belirtildi.

Göksu Mutlu, Galatasaray'ın radarında - Son Dakika Spor Haberleri

(Hürriyet)