Binlerce öğrencinin ekran başında yer alacağı EBA TV canlı yayın girişi ile öğrencilerin uzaktan eğitim süreci aksamadan devam ediyor. Her gün bulundukları sınıfa göre 2 ya da 3 ders gören öğrenciler, eğitimlerini TRT internet sitesi üzerinden açılan EBA TV izle ekranı ya da televizyonlarına EBA TV frekans ayarı yaptıktan sonra ekledikleri kanallar aracılığıyla devam ettiriyor. i

Her öğrenciye özel olarak açılan EBA öğrenci giriş hesabı üzerinden de izlenebilen canlı yayın, giriş yapmak istemeyen ve kaçırdıkları derslere tek tıkla ulaşmak isteyen öğrenciler için TRT izle ekranında yer alacak. TRT tarafından oluşturulan uzaktan eğitim internet sitesi üzerinden geçmiş derslere ve EBA TV canlı yayın ekranına ulaşmak mümkün olacak.

EBA TV FREKANS BİLGİLERİ

Televizyon üzerinden EBA TV izlemek isteyen öğrenciler, ilkokul, ortaokul ve lise için özel olarak oluşturulan kanallar aracılığıyla derslerini takip edebilecek.

EBA frekans ayarlama işlemi ve TRT canlı izle ekranına ulaşmak için lütfen sonraki sayfaya geçiniz…

TRT üzerinden yayın yapan EBA TV için frekans bilgileri HD ve SD olmak üzere iki kalitede yer alıyor. Televizyonları HD özelliğe sahip olan vatandaşlar ve televizyonunda HD özelliği bulunmayan vatandaşlar için farklı frekans bilgileri girilerek EBA kanalları uydu alıcısına dahil edilebilecek.

EBA ONLİNE UZAKTAN EĞİTİM İÇİN TIKLAYINIZ

EBA UZAKTAN EĞİTİM CANLI YAYININI TRT ÜZERİNDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ