Netflix'te oturum açamıyor musunuz? Parolanızı, bir parola sıfırlama e-postası veya bir kısa mesaj alarak (hesabınıza telefon numaranızı eklediyseniz) sıfırlayabilirsiniz. Kaydolduğunuz e-posta adresini veya telefon numarasını unuttuysanız, hesabınızı kurtarmak için çevrimiçi olarak ek bilgi sağlayabilirsiniz. 

Parolanızı e-posta yoluyla sıfırlamak için:

  1. netflix.com/loginhelp sayfasını ziyaret edin.

  2. Parolanızı E-posta ile sıfırlama seçeneğini seçin.

  3. E-posta adresinizi girin ve Bana E-posta Gönder'i seçin.

  4. Aldığınız parola sıfırlama e-postasındaki adımları takip edin. Netflix'te otomatik olarak oturum açabileceğiniz bir bağlantı içeren e-posta yaklaşık birkaç dakika içerisinde ulaşacaktır. Oturum açtıktan sonra yeni bir parola oluşturmanız istenecektir.

Sıfırlama işlemi sırasında Tüm cihazlarda yeni parola ile yeniden oturum açılsın seçeneğini seçerseniz, hesabınızda oturum açmış tüm cihazların bağlantısının tamamen kesilmesinin 8 saate kadar sürebileceğini lütfen unutmayın

E-postadaki bağlantının geçerliliği sonra erdi.

  • E-postadaki bağlantının geçerliliği 24 saat sonra sona ereceği için bağlantıyı mümkün olduğunca kısa sürede kullanın. Yeni parolanızın eski parolanızla aynı olamayacağını lütfen unutmayın. E-postadaki bağlantının geçerliliği dolduysa üzülmeyin, her zaman netflix.com/loginhelp adresinden kendinize yeni bir parola sıfırlama e-postası gönderebilirsiniz.

Kendime bir e-posta gönderdim, ancak ulaşmadı.

  1. Mesajın e-posta gelen kutunuzdan başka bir yere yönlendirilmediğinden emin olmak için diğer klasörlerinizi (yani istenmeyen postalar, gereksiz e-postalar veya promosyonlar) ve oluşturmuş olduğunuz tüm e-posta filtrelerini kontrol edin.

  2. İstenmeyen posta klasörünüzü kontrol ettiğiniz halde parola sıfırlama e-postasını bulamadıysanız [email protected] adresini kişi listenize eklemeyi deneyin. Ardından kendinize tekrar bir parola sıfırlama e-postası gönderin.

  3. Parolama sıfırlama e-postasını henüz almadıysanız e-posta sağlayıcınızda bir gecikme olabilir. Lütfen 5 saat bekleyin, ardından gelen kutunuzu yeniden kontrol edin.

E-postadaki bağlantı bende çalışmıyor.

  1. Kendinize göndermiş olabileceğiniz tüm Netflix parola sıfırlama e-postalarını silin.

  2. E-postaları sildikten sonra netflix.com/clearcookies adresine gidin. Bu işlem ile oturumunuz kapatılır ve ana sayfaya geri dönersiniz.

  3. netflix.com/loginhelp adresine gidin.

  4. Parolanızı E-posta ile sıfırlama seçeneğini seçin.

  5. E-posta adresinizi girin ve Bana E-posta Gönder'i seçin.

  6. E-postanıza geri dönün ve yeni Netflix parola sıfırlama e-postasındaki adımları takip edin.

Halen sorun yaşıyorsanız, e-postaya erişmek için farklı bir bilgisayar, akıllı telefon veya tablet kullanın, daha sonra parola sıfırlama bağlantısına tıklayın.

Parolanızı kısa mesaj yoluyla sıfırlamak için:

  1. netflix.com/loginhelp sayfasını ziyaret edin.

  2. Parolanızı Kısa Mesaj (SMS) ile sıfırlama seçeneğini seçin.

  3. Netflix hesabınızın bağlı olduğu telefon numarasını girin.

  4. Mesaj Gönder'i seçin.

  5. Daha sonra size, parolanızı sıfırlamak için gireceğiniz bir doğrulama kodu gönderilecektir. Bu kodun geçerliliği 20 dakika sonra sona ereceği için mümkün olduğunca kısa sürede kullanın.

Sıfırlama işlemi sırasında Tüm cihazlarda yeni parola ile yeniden oturum açılsın seçeneğini seçerseniz, hesabınızda oturum açmış tüm cihazların bağlantısının tamamen kesilmesinin 8 saate kadar sürebileceğini lütfen unutmayın

Telefon numaram hesabıma bağlı değil.

  • Hesabınıza henüz telefon numarası eklemediyseniz e-postayla parolanızı sıfırlamak için yukarıdaki talimatları takip etmeniz gerekir. Hesabınıza erişim sağladıktan sonra istediğiniz zaman Hesap sayfasına gidip Telefon numarası ekle öğesini seçerek telefon numarası ekleyebilirsiniz. Hesabınızdaki telefon numarası artık geçerli değilse Hesap sayfasına giderek Telefon numarasını değiştir öğesini seçebilirsiniz.

  • Netflix tarafından faturalandırılıyorsanız ve e-posta adresinizi ya da telefon numaranızı unuttuysanız:

  • netflix.com/loginhelp sayfasını ziyaret edin.

  • E-postamı veya telefonumu hatırlamıyorum'u seçin.

    • Bu seçenek görüntülenmiyorsa, faturama bilgileri ile kurtarma seçeneği bölgenizde mevcut değildir.

  • Hesaptaki ad ve soyad ile birlikte kayıtlı kredi kartı veya banka kartı numarasını girin.

  • Hesabı Bul'u seçin.

  • Netflix tarafından faturalandırılıyor ama banka kartı ya da kredi kartı kullanmıyorsanız oturum açma bilgilerinizi kurtarmak için lütfen bizimle iletişim kurun.

    Netflix dışında bir şirket aracılığıyla faturalandırılıyor ve oturum açmada sorun yaşıyorsanız:

    Netflix ödemenizi faturalama iş ortaklarımızdan biri aracılığıyla yapıyorsanız iş ortaklarımız üzerinden faturalamaya ilişkin SSS sayfamızı inceleyerek hesabınıza yeniden erişebilmek için ek seçeneklerimizi öğrenebilirsiniz. Hizmet sağlayıcınız üzerinden faturalamaya ilişkin SSS sayfasını bulmak için, Yardım Merkezinde hizmet sağlayıcının adıyla Faturalama SSS şeklinde arama yapın (ör. "Faturalama SSS Vodafone"). Hizmet sağlayıcınız üzerinden faturalamaya ilişkin SSS sayfasında "XXXX üzerinden ödeme yapıyorum ve Netflix'te oturum açmakla ilgili sorun yaşıyorum." başlıklı bölüme bakın.

Netflix şifremi unuttum