Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

Geçen sezon Şilili futbolcuyu Galatasaray'a getirmek adına Arda Turan'ı da devreye sokan Timur, bu transferde başarılı olamamıştı. Sanchez, bu kez Aslan'a sıcak bakıyor...

YEŞİL IŞIK YAKTI

Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki Şilili futbolcuyla Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur bir görüşme gerçekleştirdi. 1.69 boyundaki futbolcunun sarı-kırmızılı ekibe yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

GEÇEN YIL DA GÜNDEMDEYDİ

Aslında bu, Erden Timur ile Alexis Sanchez arasındaki ilk görüşme değil. Galatasaray, geçen sezon da tecrübeli futbolcuyla masaya oturmuş ancak şartlarda anlaşma sağlayamayınca Sanchez, Marsilya'nın yolunu tutmuştu.

TEKRAR GÖRÜŞME YAPILACAK

Hatta Timur, geçen sezon görüşüp de alamadığı isimler arasında en çok Alexis'in içinde ukde olarak kaldığını açıklamıştı. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar yemekte buluşacak. Transfer gerçekleşirse Sanchez, 1 yıl gecikmeli olarak Galatasaray'a imza atacak.

G.SARAY'LA İLGİLİ BİLGİ TOPLUYOR

Alexis Sanchez'in Galatasaray'la ilgili bilgiler topladığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun önceki sezon sarı-kırmızılı ekipte kiralık oynayan vatandaşı Erick Pulgar'ın yanı sıra, geçen sezon Marsilya'da yan yana forma giydiği Cengiz Ünder'den Galatasaray'la ilgili bilgiler aldığı belirtiliyor.

ALEXIS SANCHEZ KİMDİR?

Cobreloa altyapısından yetişen Alexis Sanchez, Avrupa kariyerinde Barcelona, Arsenal, Manchester United, Inter, Marsilya gibi önemli takımların formasını giydi.