Ali Ece, Galatasaraylı bazı futbolculara ayrı ayrı parantezler açtı.

"JAMES MİLNER'I HATIRLATIYOR"

"Barış Alper'in öyle bir fiziksel üstünlüğü var ki ilkokul takımına karşı oynayan lise son sınıf öğrencisi gibi. Başta Okan Buruk dahil gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bana genç yaştaki James Milner' hatırlatıyor. O da hocasının görev verdiği her bölgede iyi performans gösterirdi."

"EİNSTEİN GİBİ..."

"Mertens, Süper Lig'deki rakipler karşısında ortalama zeki futbolcular karşısında Einstein gibi kalıyor. Kritik anlarda sorumluluk almaktan kaçınmıyor. Takımını sırtlıyor."

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

"3 FUTBOLCU SAZI ELİNE ALDI"

"Galatasaray'da bu sezonki tansiyonu yüksek ve kritik maçlarında 3 futbolcu sakinlik konusunda sazı eline aldı; Ziyech, Icardi ve Mertens. Bunların arasına bir de fizikli, patlama gücü yüksek Barış Alper girince sonuç kendiliğinden geliyor. Dakika 87 veya 88'di Galatasaray atacak dedim, 2 dakika sonra gol geldi."

"GALATASARAY TARAFTARINI TEBRİK EDİYORUM"

"Bir hususta Olimpiyat Stadı'ndaki Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Çok zekiler çünkü 'Ali Koç Başkan, Galatasaray şampiyon' tezahüratında bulundular ve dalga geçtiler. Haklılar, çünkü bu sezonki hataları işi bu noktaya getirdi." dedi.