Ali Ece, Galatasaray'ın muhtemel oyuncu tercihleri hakkında da konuştu.

"KAAN AYHAN OLMALI"

"Ndombele ve Kerem Demirbay'ın formsuz performansı var. Torreira'nın yanında Kaan Ayhan olmalı. Torreira'yı özgürleştiriyor ve daha az koşmasını sağlıyor. Yerli olmasından dolayı da Okan Hoca'nın hamle yapma şansını arttırıyor. Derbide oyun sıkıştığı zaman takımlar duran toplarda kilidi açabiliyor. Kaan Ayhan bunu yapabilecek bir futbolcu."

"DERBİDEKİ EN ÖNEMLİ KOZU OKAN BURUK'TUR"

"Bir gün teknik direktör olsaydım Okan Buruk modelini örnek alırdım. Neden? Sen Akhisar gibi mütevazi bir ilçe takımıyla Türkiye Kupası kazanıyorsan teknik direktörsün. Galatasaray'la UEFA Kupası kazanmışsın ve liyakatla buralara kadar gelmek büyük başarı. Galatasaray'ın derbideki en önemli kozu Okan Buruk'tur. Geçen sezonki oyununu kimse beklemiyordu."

"ZİYECH'İN ŞUTLARINDA BİR EFSUN VAR"

"Ben Kerem Aktürkoğlu'nun solda oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Gerisinde Barış Alper olacaktır. Hücum performansının Kazımcan'dan daha iyi olduğu kesin. Ziyech'i de oynatırım, şutlarında bir efsun var. Forvet arkasında da Mertens'i başlatırım. Fred'in olmadığı ortamda Mertens'in oyun aklından faydalanırım. Son 20 dakikada Tete'yi Mertens'in yerine alıp Ziyech'i 10 numaraya çekerim."

"ZAHA 2-3 MAÇ DAHA KAZANDIRIR"

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"Zaha'nın bireysel becerisinden Galatasaray'a 2-3 maç daha kazandıracağı kesin ama o maç bu maç mı göreceğiz." sözlerini kullandı.