İsmail Kartal'dan futbolcularına Galatasaray yasağı! İsmail Kartal'dan futbolcularına Galatasaray yasağı!

Vole'ye konuşan Ali Ece'nin yorumları şöyle...

"FENERBAHÇE ZORLANIYOR, GALATASARAY ZORLANMIYOR"

"Fenerbahçe'nin orta sahadaki dinamosu kim? Fred. Galatasaray'ın dinamosu kim? Torreira. Fenerbahçe Fred'siz zorlanıyor ama Galatasaray'ın Torreira'sız zorlanmadığını bu maçta gördük. Çünkü Okan Buruk başka bir formül buldu ve takımına bunu aşıladı. Hoca Berkan'ı safkan kesici, Kerem Demirbay'ı da pasör olarak kullandı. Ayrıca duran topu da iyi. Zaten duran topu iyi olmayan adam Almanya'da barınamazdı. Dikkat edin Eyüp de iyi duran top atıyor. Berkan ve Kerem Demirbay ortada iyi olunca Sanchez zaman zaman ileri çıktı ve golünü attı."

DERRİCK KÖHN'E ÖVGÜLER

"İyi transfer olduğunu söylemiştik zaten. Kazımcan'ı Galatasaray'ın neden gönderdiğini bugün anladık. Onda ne yoksa Köhn'de hepsi var. Güçlü, dripling yapmayı biliyor, hem fiziksel hem de zihinsel açıdan dengeli. Ne zaman driplingi kesip pas vermesi gerektiğini veya doğru zamanda orta yapması gerektiğini biliyor."

S.PRAG RÖVANŞ MAÇI

"Prag'ın turu geçmesi için yenmesi gerekiyor. Priske, bu maçta Haraslin'i oynatacaktır. İyi bir son vuruş ustası ama hızlı değil, Barış Alper onu tutacaktır. Ben Galatasaray'ın önceki maça göre daha fazla boşluk bulup turu geçeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.