Ece, Lemina'nın takıma etkisinden de bahsetti.
"OSİMHEN İHTİMALİ %1 BİLE DEĞİLDİ"
"Hagi 31 yaşında Galatasaray'ın yolunu tuttu. Eğer Napoli yönetimi kerizlik yapmasaydı Osimhen 26 yaşında Galatasaray'a gelmezdi. Temmuz ayında Galatasaray'a transfer olma ihtimali %1 bile değildi. Osimhen'in Napoli'de yaşadıkları onu İstanbul'a getirdi. Sen parayı versen de Osimhen'i getiremezdin. Inter, Milan ve Juventus gibi takımlar asla böyle oyuncularını bırakmazdı."
"MUSLERA'YI TAFFAREL DEĞİŞTİRDİ"
"Fernando Muslera'nın ıslıklanmasına karşıydım. Galatasaray taraftarının bunu yapmaması gerekiyordu. Okan Buruk'un bazen Muslera'yı dinlendirip Günay'a şans vermesi lazımdı. İlk geldiği zaman Muslera'nın ayakları iyi değildi. Kaleci hocası Taffarel'le bunu değiştirdi. 2014-2015 sezonu şampiyonluğunu tek başına almıştı. Kimse o dönem Hamza Hamzaoğlu'nu ön plana çıkarmamıştı."
"SEZONUN EN İYİ KALECİSİ"
"Eğer Lemina, Beşiktaş derbisinden sonra ilk 11'e girmeseydi Galatasaray patinaj yapardı. Torreira'nın performansı bu kadar yükselmezdi. Belki de yarış halen devam ediyordu. Davinson Sanchez ise sezon genelinde çok iyiydi. Ben ne olursa olsun bu sezonki şampiyonlukta Muslera'nın adını da en tepe isimlerden birisine yazarım. Yine fark yarattı diyebilirim. Sezonun en iyi kalecisi bence." dedi.





