Ali Koç'un Mehmet Büyükekşi'yi ziyaretinin sebebi 5.yıldız konusuydu. 56 yaşındaki Başkan, Büyükekşi'den bazı taleplerde bulundu.

Konuyla ilgili Gazeteci Gökhan Dinç'in aktardıkları şöyle...

"5.YILDIZLA SAHAYA ÇIKMAYACAĞIZ DEDİNİZ"

Ali Koç'a soruyorum:

Rasim Ozan Kütahyalı'dan eleştiri: "Daha önce neredeydiniz?" Rasim Ozan Kütahyalı'dan eleştiri: "Daha önce neredeydiniz?"

- Mehmet Büyükekşi'ye 'Bir komisyon kurun'. Bu komisyon 5 yıldız konusunu uzun uzun araştırsın, konu sakız gibi olsun. Bu konu konusunda da bize ceza vermeyin. Çünkü biz 5 yıldızlı formayla sahaya çıkmayacağız' dediniz mi? Bendeki bilgi, dediğiniz yönünde."

"ALİ KOÇ MEDYAYI TEHDİT EDİYOR"

Bir diğer Gazeteci Haluk Yürekli'nin bazı yorumları da şu şekilde:

"Fenerbahçe'nin 5 yıldız talebi korsan bir taleptir. Korsan 5 yıldızlı logoyu kim kullanıyorsa, o medya Ali Koç'un medyasıdır. Ali Koç, o medyayı da reklamla tehdit ediyordur, Fenerbahçe taraftarı üzerinden de düşmanlık yarattırmaya çalışıyordur."

"Bu konunun hiçbir geçerliliği yoktur. Ali Koç da biliyor ki bu konu uzasın, biz de kaşımayalım siz de kaşımayın diyor. Ali Koç perde arkası işlerini çok seviyor. MHK Başkanı belli olacak. Ben nereden bileyim Ali Koç'un Lale Orta konusunda baskı yapmadığını?"