Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde demeçler veren Ali Koç'un sözleri şöyle...

"NE UCUZ KABADAYILIK YA?"

"Bugün biraz geç oldu, uykusu kaçmasın. Bu hafta içinde istediği TV kanalında, Galatasaray TV de dahil çıkmaya hazırım. Bu ne ucuz kabadayılık ya? Oradan buradan atıp tutmayın. Biz bir gün öyle bir gün böyle diyen adamlar değiliz. İstiyorsa yarın çıkalım. Sayın Başkan'ın cesaretlenmesine çok sevindim."

"ŞAKA MI YAPIYORSUNUZ?"

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

Soru: "Elinizi bir Galatasaraylı yöneticinin ısırdığı söyleniyor."

Ali Koç: "Kim beni ısırmış? Galatasaraylı bir yönetici benim elimi ısırabilir mi ya, şaka mı yapıyorsunuz? Saygı çift taraflı bir müessesedir. Siz rakiplerinize saygı duymazsanız, en küçük olayda dalga geçerseniz, rakibinizi ilgilendirmeyen bir basın toplantısında durup dururken laf ederseniz bu muameleyi kabul etmek zorundasınız. Biz oraya bir hatıra için çıktık, bizi engelleyenleri de yoldan çektik. Biri beni ısırdıysa da çok hafif ısırmıştır, hissetmedik."

ERDEN TİMUR'A GÖNDERME

"Ne yaptı bugün arkadaşlar? Hele bir tanesi var, ben sık sık gündeme getiriyorum. Onun da gerçek yüzünün ortaya çıkmasına az kaldı. 'Böyle olmamalı' dedi, benim oyuncularıma 15 dakika nasıl ceza verilmesi gerektiğini anlattı. Küçük bir itiş kakış sonrası düelloya çağırıyor. Artık çağırdı, bu düelloyu yapmak zorunda. Kaçmak yok. Er meydanına bekliyoruz." şeklinde konuştu.