Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Başakşehir maçı öncesi bu atamayla ilgili olarak "Ali Palabıyık, Göksel Gümüşdağ'ın adamıdır, operasyon devam ediyor" ifadelerini kullandı.

İşte Levent Tüzemen'in Sabah Gazetesi'ndeki o köşe yazısı...

"Yaşar Kemal Uğurlu Rize'de, Ulusoy Gaziantep maçında göz göre göre operasyon yapmışlardır. Ali Palabıyık'ın bu hafta Başakşehir-G.Saray maçına atanması da skandalın devamıdır...

Ali Palabıyık'ın Başakşehir- G.Saray maçına atanması skandalın devamıdır. Ali Palabıyık, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın bir numaralı adamıdır. Ligi dizayn eden güçler, istedikleri hakemi atamaya devam ediyorlar. Yaşar Kemal Uğurlu Rize'de, Alper Ulusoy Antep maçında göz göre göre operasyon yapmışlardır. G.Saray'ın önceden kafasını koparmak, yarışı Başakşehir adına daha kolaylaştırırdı ve bu gerçekleşti. Bunlar aynaya bakıp utanmaz. Çünkü bunlarda utanacak yüz yok. TFF Başkanı Nihat Özdemir sezon bitince seçime gitmeli ve ekibini değiştirmeli, çok tartışılan kurullarını da yeniden oluşturmalıdır. Çünkü Türk futbolunda güven ortamı zedelenmiştir.

Ligin hem altına hem de üstüne etki edecek fahiş hatalar yapıyorlar. VAR'a rağmen bu hataların yapılmasını masumiyet olarak kabul etmiyorum. Ligi dizayn eden gizli eller, VAR'ın bile 3 maymunu oynamasına neden oluyor. Bu tür hatalar devam ederse taraftar tepkilerine hatta olaylarına yol açabilir."

Sporx.com