Twitch üzerinden yayın yapan Yaren Çakar, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un oğluna ettiği hakaretler ile tepki çekti.

Canlı yayın sırasında Ali Yiğit Buruk’un hayatında gördüğü en çirkin çocuk olduğunu söyleyen Yaren Çakar konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Okan Buruk’un oğlunu biliyorsunuz değil mi? Cüce *.....* Okan Buruk’un oğlu hayatımda görüp görebileceğim en çirkin çocuk. Allah affetsin bir de saçını sarıya boyatmış.”

Yayın sırasında Ali Yiğit Buruk’a hakaret etmeye devam eden Yaren Çakar “Oğlum çirkine çirkin diyeceksin bu ayıp bir şey değil ki. Çocuk sevimli değil abi. 30 yaşında görünüyor çocuk.” ifadeleri ile sosyal medyada yoğun tepki gördü.

Ali Yiğit Buruk'a ettiği hakaretler yüzünden sosyal medyada binlerce kullanıcıdan tepki gören Yaren Çakar bir özür mesajı yayınladı. Galatasaray camiasını ayağa kaldıran bu skandal sözlerin ardından da Çakar, özür dileyerek Instagram hesabını kapatmıştı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Biraz Erden Timur'u örnek alsınlar" Rasim Ozan Kütahyalı: "Biraz Erden Timur'u örnek alsınlar"

Çakar yayınladığı mesajda şunları söyledi:

"Okan Buruk'un oğlu ile ilgili neden böyle bir şey söylediğimi bilmiyorum. Mental olarak benim için kötü bir gündü ve ne söylediğimin farkına varamadım. Tamamen saçmalamışım. Ne benim ne bir başkasının bir çocuk veya bir insan üzerinden bu kadar kırıcı bir yorum yapmaya hakkı yok. Herkesten ve özellikle ilgili kişilerden özür dilerim."

İşbirliği yaptığı markalar da sponsorluğunu geri çekerken bir yaptırım da Twitch'ten geldi.

Çakar'ın Twitch kanalı "Bu kanal, Twitch'in Topluluk İlkelerini veya Hizmet Koşullarının ihlali nedeniyle geçici olarak hizmet dışı" uyarısıyla gecici olarak kapatıldı.