Buna karşılık Başkan Murat Özkaya, Arda Turan'la yola devam edeceklerini açıkladı.

"ARDA TURAN YENİ DOĞMUŞ BİR ADAM"

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, Arda Turan'ın takımdaki geleceğiyle ilgili olarak, "Arda Turan yeni doğmuş bir adam. Yeni bir bebek. Futbol hayatı bitti ve artık yeni bir döneme başladı. Bizimle devam ettiği sürece biz de devam edeceğiz." diye konuşmuştu.

Mehmet Büyükekşi, Dursun Özbek'i toplantıdan kovdu Mehmet Büyükekşi, Dursun Özbek'i toplantıdan kovdu

Geçtiğimiz sezon hem yaz hem de kış transfer dönemlerinde birçok önemli transfer yapan Eyüpspor, yeni sezonda da dev transferler yapmaya hazırlanıyor.

FEGHOULI BOMBASI

1. Lig ekibinin, geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük'te geçiren Sofiane Feghouli ile ilgilendiği iddia edilmişti. İstanbul ekibinin, eski Galatasaraylı Cezayirli yıldızı transfer etmek için görüşmelere başladığı belirtilmişti.

Arda Turan, daha öncesi yaptığı bir röportajda Cezayirli oyuncunun Galatasaray döneminde Süper Lig'in en iyi oyuncusu olduğunu dile getirmişti.

AVRUPA EYÜPSPOR'U KONUŞACAK

Bu gelişmelerin ardından Eyüpspor'la ilgili, tüm Avrupa'nın konuşacağı bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Teknik direktör Arda Turan, Atletico Madrid'den eski takım arkadaşı olan yıldız futbolcu için girişimlere başladı.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Eyüpspor, Diego Costa'yı renklerine bağlamak için harekete geçti.

BİZZAT GÖREV ALACAK

Teknik direktör Arda Turan'ın transferde bizzat görev alacağı ve eski takım arkadaşını takıma kazandırmak için çabalayacağı öğrenildi.

SADECE 1 GOL ATABİLDİ

Diego Costa bu sezon Premier Lig ekibi Wolverhampton'da 17 maçta forma giydi. Deneyimli futbolcu bu karşılaşmalarda sadece 1 gol attı.

Başarılı futbolcu daha önce; Atletico Madrid, Chelsea, Rayo Vallecano ve Atletico Mineiro gibi takımların formasını giymişti.