Arka Sokaklar 535. Bölüm İZLE Kanal D Arka Sokaklar son bölüm full tek parça izle, (Hüsnü ne yapacak) Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 535.Bölüm ile Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Zeliha, hala Tarık’ın elinde rehindir. Hüsnü, Tarık’ın tehdidinden dolayı gerilir. Ne kadar kızgın olsa da namlunun ucundaki biricik kızı Zeliş’tir. Mesut’un bir an gözü döner ve Hamza’yı vurur. Zeliha’nın hayatını riske atmıştır. Zeliha hiçbir şeyden habersiz Tarık’ın verdiği ilaçlar yüzünden uyumaktadır. Hüsnü, Hakan, Ali, Bahar ve Cemal Zeliha’nın olduğu Tarık’ın rezidansına baskın verir. Mesut’un, Serboran’da yaşadıkları sonrasında bunalımı devam etmektedir. Selin’de, Tunç’ta Mesut'un gözünün içene bakmaktadır; ama, ona ulaşamama durumu devam eder.

535 bölümü deviren Arka Sokaklar, heyecanın zirvede olacağı 535. yeni bölümü ile 13 Aralık akşamı ekranlarda. Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar 535. bölüm izle, Arka Sokaklar son bölüm izle, Arka Sokaklar canlı izle, Arka Sokaklar 13 Aralık bölümü izle, Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı, Arka Sokaklar yeni bölüm izle, Arka Sokaklar son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ARKA SOKAKLAR 535.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

ARKA SOKAKALR 534.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesut ve Cemal ruhen yıkık olsalar da artık İstanbul’dalardır. Mesut, Selin’i ziyarete gider. Selin, Mesut’ta bir tuhaflık olduğunu fark eder. Tarık, Zeliha’yı eve kapatmış, psikolojik baskı yapmaya devam etmektedir. Genç kızın dengesi iyice alt üst olmuş, yaşadıklarının şokundadır. Pınar’ın ikiz bebekleriyle ilgili sıkıntıları vardır. Bebeklerden birinin sağlık açısından alınması gereklidir; ancak, Pınar istemez.