Milano - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi Milano - Fenerbahçe maçı hakkında bilgiler.

Armani Milano - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Mediolanum Forum’da oynanacak mücadele bu akşam TSİ 21.45’te başlayacak. Mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Christos Christodoulou (Yunanistan), Sasa Pukl (Slovenya), Uros Nikolic (Sırbistan) hakem üçlüsü yönetecek.

Turkish Airlines EuroLeague'in 4. maç döneminde temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, deplasmanda AX Armani Exchange Olimpia Milan ile karşılaşacak. 3 maç sonunda tek galibiyeti bulunan Sarı-Lacivertliler, 3 maçta 2 galibiyet alan rakibi karşısında sakatlığı bulunan Nikola Kalinic’i oynatamayacak.

Avrupa’da 513. randevu

Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 513. maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bugüne dek oynadığı 512 karşılaşmada 296 galibiyet elde ederken, 216 yenilgi yaşadı. Avrupa Ligi’nde ise 310 maça çıkan Fenerbahçe, 185 galibiyet alırken, 125 kez mağlup oldu. Fenerbahçe ile AX Armani Exchange Milan takımları 15. karşılaşmasına çıkacak. İki ekip arasında daha önce oynanan 14 karşılaşmada sarı-lacivertlilerin 11 galibiyeti bulunuyor.     

Öte yandan Fenerbahçe, rakibiyle oynadığı son 10 karşılaşmanın tamamını kazandı.

Fenerbahçe Beko’da son durum

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’deki son maçında 17 Ekim Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Kirolbet Baskonia’yı ağırladı. Fenerbahçe, mücadeleden 87-80 galip ayrıldı. Üçüncü haftanın sonunda ilk galibiyetini alan Fenerbahçe Beko’da Nando De Colo 39 sayı ve 44 verimlilik puanı ile her iki alanda da kariyer rekoruna ulaştı. Nando, bu performansıyla EuroLeague genelinde haftanın oyuncusu oldu.

Fenerbahçe Beko, son resmi maçına ING Basketbol Süper Ligi’nde çıktı. 20 Ekim Pazar günü Bahçeşehir Koleji’ni konuk eden ekibimiz, müsabakadan 74-60 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko’da, uzun süreli sakatlık süreci sonrası ilk resmi müsabakasında boy gösteren Joffrey Lauvergne 13 sayı ve 5 ribaund üretti. Berkay Candan 12 sayı, Kostas Sloukas ise 10 sayı ve 7 asist buldu. Sarı Lacivertli ekip, ligde dörtte dört yapmış durumda.

(Fanatik)