Atiye 2.sezon tanıtımı ve fragmanı NETFLİX Türkiye tarafından yayınlanmadı, Atiye 2. sezon ne zaman çekilecek? Oyuncuları kimler olacak detaylar haberimizde.

Atiye 2. SEZON Fragmanı Yayınlandı mı? Netflix Türkiye

İnternet üzerinden izleyiciyle buluşan Atiye dizisi, yayınlanmadan önce çok konuşulduğu gibi yayınlandıktan sonra da adından çok sık söz ettirmeyi başardı. Atiye dizi projesinin ilk yayınlanacağı tarih duyurulduktan sonra Atiye izlemek isteyenler, bu tarihi sabırsızlıkla bekledi. Dizinin nasıl olacağını, nerede çekileceğini, dizinin tam oyuncu kadrosunun kimler olduğunu ve dizinin konusunun ne olacağı hakkında meraklı bekleyişe başlayanlar 27 Aralık 2019 Tarihinde Atiye'nin ilk sezonu yayınlanmasıyla her soruya cevap buldu. Atiye dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. İstanbul'da bir ressamı canlandıran Beren Saat, çıktığı kişisel yolculukta Anadolu'daki arkeolojik bir alana dair evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarmak için çaba harcıyor.

Atiye ilk sezonunu büyük beğeniyle izleyenler, 2. sezon için arayışa geçti. Atiye 2. sezon ne zaman? Atiye yeni sezon tarihi belli oldu mu? sorularına cevap arıyor.

ATİYE 2. SEZON NE ZAMAN?

Atiye dizisinin 2. sezon ne zaman sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Atiye yeni sezon tarihi duyurulduğunda haberimizin içeriğinden detaylı bilgi alabilirsiniz.