Pandemiden sonra kombine satışı yapmayan Cim Bom, Süper Lig'de Beşiktaş ve Avrupa Ligi'nde Barcelona karşılaşması öncesi özel bir uygulamaya gitti.

Farklı kimlik numaralarıyla 2 bilet alma hakkı

Sarı kırmızılılar, bu iki maçla birlikte Süper Lig'de kalan 4 karşılaşmayı içeren kombineyi taraftarların satışına sundu. Yapılan açıklamada bir taraftarın farklı kimlik numaraları girerek 2 bilet alma hakkına sahip olacağı vurgulandı.

23 bin kombine satıldı, 23 milyon+10 milyon TL gelir elde edildi

Taraftarlar kombinelere büyük ilgi gösterdi.  Yaklaşık 23 bin Galatasaraylı kombine alarak Beşiktaş ve Barcelona maçlarını tribünden izledi. Galatasaray yönetiminde stat ve bilet satış işlerinden sorumlu yönetici Selim Sefada ile bilet satış ekibi büyük bir mesai harcayarak organizasyonu gerçekleştirirken sarı-kırmızılı kulüp 6 maçlık kombine satışından 23 milyon TL kazandı. Kombineler dışında Beşiktaş ve Barcelona maçının bilet satışından da 10 milyon TL gelir elde edildi.

Kalan maçlarda dolu tribünler

Galatasaray'ın kombine hamlesi hedefsiz kalınan sezonda son 4 maçta tribünlerin dolu olmasını da sağlayacak. Cim Bom'un Nef Stadı'nda kalan 4 maçı şöyle:

Galatasaray- Fatih Karagümrük

Oğuz Altay: "Yarım Galatasaray'ı geçemediler" Oğuz Altay: "Yarım Galatasaray'ı geçemediler"

Galatasaray- Yeni Malatyaspor

Galatasaray- Demir Grup Sivasspor

Galatasaray - Adana Demirspor

(Ajansspor)