Play Spor'a konuşan 59 yaşındaki teknik adamın Uruguaylı eldivenle ilgili demeçleri şöyle...

"İSTİKRARI GÖSTERİYOR"

"500 maç bir kulübün kalesini korumak zaten önemli bir iş. Bu istikrarı gösteriyor, mesleğe olan bakışı gösteriyor. Bir insanın zihinsel ve ruhsal olarak güçlü olduğu ortaya çıkıyor."

"TEBRİK EDİYORUM"

"Muslera hakkında daha önce de söylemiştim. Geldiği günden beri rekabetin dengesini değiştiren kişilerden birisi oldu. Başarısını tebrik ediyorum."

"ŞAMPİYONLUK HAMLESİ BELKİ DE..."

Fatih Terim'e kötü haber! Galatasaray için oy kullanamayacak Fatih Terim'e kötü haber! Galatasaray için oy kullanamayacak

"Beşiktaş - Galatasaray maçında Ghezzal'in yaptığı vuruş benim en iyi bildiğim vuruşlardan birisidir. Saniyeden daha az bir sürede karar verirsin ve şutun sertliğini öne çıkarmaya çalışırsın. Kaleci için ufacık bir hamle kaybı veya yanlış karar topun başka bir tarafa gitmesini veya vücudunun altından gol atmasına sebebiyet verir. O kurtarış şampiyonluk hamlesiydi belki de. Muslera'nın kalitesini birkez daha görmüş olduk."

VOLKAN - MUSLERA DOSTLUĞUNA DAİR 

"Volkan Demirel ve Muslera'nın birbirlerine sarılma fotoğraflarını görünce gerçekten çok mutlu oldum. Sahada herkes mücadelesini, hırsını yansıtır ama son düdükten sonra her şey biter. Kazanan kaybedeni teselli eder, kaybeden ise kazanını tebrik eder. Her şey orada sonlanır." şeklinde konuştu.