Rönesans TV'ye konuşan Rasim Ozan Kütahyalı'nın iki kulüple ilgili sözleri şöyle...

"OKAN BURUK'UN YAPTIĞI YANLIŞTIR"

"O görüntüleri ben de gördüm. Maalesef o tip tezahüratlar bir Galatasaray teknik direktörüne yakışmaz. Okan Buruk'un yaptığı yanlıştır. Keşke demeseydi."

"ERDEN TİMUR KARARINI VERECEK"

Galatasaray Derrick Köhn'ün alternatifini hazırladı Galatasaray Derrick Köhn'ün alternatifini hazırladı

"Galatasaray'da Erden Timur 1 hafta içerisinde kararını verecek. Umarım yönetimde devam eder. Ben devam edeceğini düşünüyorum. Dursun Özbek'le sıcak ilişkisi devam ediyor."

"AZİZ YILDIRIM OYUNU CHP'YE VERİYOR"

"Fenerbahçe'de Başkanlık seçimi var. Daha önce Ali Koç'un MHP'li olduğunu açıklamıştım. Ama Bedri Baykam gibi sol görüşlü insanlar da kendisini destekliyor. Üstelik halen camiada ve kongre üyeleri tarafından bir karşılığı var. Aziz Yıldırım ise Atatürkçü çizgide bir insandır. Oyunu CHP'ye veriyor. Bunu kendisine yakın kişiler de gayet iyi biliyor. Tüm bunlara karşılık Sabah Gazetesi'nin Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını manşet şeklinde verip Ali Koç'un demeçlerini kısa kutuda vermesi de gözümden kaçmadı. Sabah ve A Spor aynı medya şirketine ait. Ali Koç bu yüzden Türkiye Kupası'na takımını göndermek istemiyor. Çünkü Kupa'nın yayıncı kuruluşu 3 yıl daha A Spor'un. TRT Spor'da da Aziz Yıldırım'ın açıklamaları var ama Ali Koç'un basın toplantısı verilmiyor. Enteresan."

"BÜYÜKEKŞİ GİTMELİ"

"Mehmet Büyükekşi bir an önce görevini bırakmalı ve gitmeli. TFF'nin taze bir kana ihtiyacı var. Servet Yardımcı aday oldu. Kazanma ihtimali yüksek ihtimal." dedi.