Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

Galatasaray, bu transfer için Al-Nassr'a 900 bin Euro bonservis ücreti verecek. 3 yıllık sözleşme yapılacak oyuncuya yıllık 1.3 milyon Euro maaş verilecek.

ŞENOL GÜNEŞ'İN DEVREYE GİRMESİ YETERLİ OLMADI

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'dan tanıdığı Bakambu transferi için devreye girdi fakat çabası yeterli olmadı. Kongolu futbolcu, Galatasaray'a söz verdiğini belirterek eski hocasının ilgisine teşekkür etti.

ŞENOL GÜNEŞ'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER SARF ETMİŞTİ

O dönem Villareal'den 40 milyon Euro'ya Çin'e transfer olan Bakambu, eski hocası için: "Kariyerimdeki yükseliş, Şenol Güneş ile çalışmakla başladı. Bursaspor'da kendisiyle çalıştığı sezon çok gol atmıştım. O beni çok değiştirdi. Bana çok şey öğretti. Buraya gelmemde büyük katkısı olduğu için kendisine teşekkür ederim. Güneş, bana başka bir futbol vizyonu getirdi. O hiçbir şeyi şansa bırakmadı. Her maç öncesi videolar hazırlatır. Uçakla yaptığımız yolculuklar sırasında bile bize bunları izletirdi. Bizleri sürekli geliştirmek isterdi. Bir şeyler öğretmek için çabalardı. Zayıf yönlerimizi gösterir ve bunun üstünde dururdu. Her fırsatta bizi geliştirmeye çalışırdı. Açıkcası bu durumdan biraz sıkılmıştım ama geriye dönüp baktığımda bunun doğru ve faydalı olduğunu gördüm."