"2 avans verdik dediğim için F.Bahçe gerildiyse onlardan özür dilerim. Aziz Yıldırım'dan özür bekliyorum. Türk Milli Takım hocasına 'seni yaşatmayacağız' diyemezsiniz. Ben Aziz Yıldırım'dan özür bekliyorum."

Maça çıkmama kararı!

Galatasaray yönetim kurulu tarafından alının ben Çeşme'de tatildeydim. Biz profesyoneliz görevimizi yaparız. Federasyon görevini yaparsa Galatasaray da adım atabilir. Ünal Aysal'ın verdiği her karara sayfı duyuyorum. Ben kişi olarak kulüp başkanı Ahlak yoksunu demesinden çok biz onu orada yaşatmayacağız demesinden çok rahatsızım. Hala üzerimde dopingci imajı verdikleri için çok rahatsızım. Her türlü kontroller yapıldı sadece bir oyuncudan çıktı doping... Taurasi dopingli çıktı ama ben çıkıp bir şey söylemedim ama her maçta bana söylenmesi beni yıpratıyor ama ben dimdik ayaktayım. Ben Türk halkının beklendiyisyle hoca olara kgörev yapıyorum. Söyleyeceklerim bunlar hepinize kolay gelsin" diyerek sözlerini tamamladı.

"YÖNETİMİN KARARINA SAYGILIYIZ"
 
 Galatasaray Liv Hospital'ın coach'u Ergin Ataman, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki antrenmanın ardından salon dışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Ergin Ataman özetle şunları söyledi:
 
"Ben, Can güvenliğimizden bahsederken emniyet teşkilatı için bir şey kastetmek istemedim, aksine tam tersi. Son maçta iki tane özel çevik kuvvet görevlisi, bencin sağında ve solunda durdu. Emniyetimi sağladı, teşekkür ederim.

Ne kadar tedbir alınsa da Efes ile şampiyon olduğumuzda bir grup F.Bahçeli sahaya inerek yumruklu saldırı yaptı.

Kulüp yöneticilerimiz TBF’den bir takım beklentilerin karşılanmasını bekliyor. Şu ana kadar karşılanmamış. Yönetim kararlarını bize dikta eder. Onlar da bizim yaşadıklarımızı takip ettiği için bu kararı aldı. Saygı duyuyoruz.”

Kulüp bize oynayın derse her zaman her yerde çıkar oynarız. 3-3'e getirdiğimiz için gurur duyuyorum. Fenerbahçe şampiyon olduğunda ben gittim tek tek onları öptüm. Bu kez de yine aynı şeyi yaparım.
Bir kulüp başkanı yüzlerce kişiyi sahanın içine dolduruyor, size küfür ettiriyor. Sıkıntılıyım.
Bu arada milli takım antrenörlüğünü yapan Ergin Ataman görevi bırakma konusunda herhangi bir düşüncesi olmadğını da söyledi.