GSGAZETE - Turkish Airlines Euroleague'de CSKA Moskova'yı Abdi İpekçi'de ağırlayan Galatasaray, son saniyeleri nefes kesen maçı 74 - 71 kaybetti.

Karşılaşmada yere ters düşerek sakatlanan Cenk Akyol, maça devam edemedi ve hastaneye kaldırıldı. İlk kontrollerinin ardından belinde bir kilitlenme oluşan Cenk'e kaldırıldığı hastanede iğne yapıldı. Konu ile ilgili maç sonu açıklama yapan Ergin Ataman, "Cenk Akyol hastaneye kaldırıldı. Belinde ciddi bir spazm var, haber bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bir süre hareketsiz kaldıktan sonra Cenk Akyol, maçı sedyeyle terk etti.

Koç Ergin Ataman maç sonunda şu ifadeleri kullandı;

"Maçın başından son topa kadar savaştık. İyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. CSKA Euroleague şampiyonluğunu düşünen bir takım. İkili oyun savunmalarının zayıf olduğunu gördük. Hücum Ender ve Arroyo'ya kalmıştı. 3 - 5 adamla CSKA'yı yenemezsiniz.

Türkiye'de bu kurallar varken çok zor. Sakatlanan bir oyuncunun yerine başkasını alamıyorsunuz. Kurallar çok katı. Euroleague, Türk takımlarına saygı duymadığı sürece... Bunu diyorum, çünkü maçın son bölümünde CSKA'yı korudular. Biz hep "Aslanlar gibi savaştık" diyerek kendimizi avuturuz. Final Four'a da CSKA, Real Madrid, Barcelona ve artı bir takım kalır. Euroleague'in parası THY'den geliyor, neden bu durumdayız?"