Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan mücadelede baştan sona etkili bir oyun sergileyen Sarı-Kırmızılı ekip rakibini 105-70'lik skorla mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Galatasaray Nef, bu sonuçla birlikte Andreas Pistiolis yönetiminde çıktığı 10 maçın tamamını kazanmayı başarmış oldu.

PİSTİOLİS: DAHA İŞİMİZ BİTMEDİ

Sarı-Kırmızılı ekibin internet sitesinde yer alan açıklamalara göre Galatasaray TV’ye konuşan Andreas Pistiolis, henüz 1-0 öne geçtiklerini ve iyi sonuçlar almaya çalışacaklarını dile getirdi.

Andreas Pistiolis'in açıklaması şu şekilde:

"Henüz 1-0 öne geçtik. Daha işimiz bitmedi. Kapasitemizi gösterdik ve ciddiyeti elden bırakmadık. Konsantrasyonumuzu yüksekte tutup savaşmaya devam etmeliyiz. Play-off serisi oynuyoruz. Önümüzdeki iki maç bakacağız ve iyi sonuçlar almaya çalışacağız"

ATAMAN: "GALATASARAY'I TEBRİK EDERİM"

Takımda yorgunluk olduğunu belirten Ergin Ataman, "Takımımızda yorgunluk da vardı. Galatasaray Nef iyi mücadele etti, onları tebrik ederim. Ama seri henüz bitmedi." dedi.

3 GALİBİYETİ ALAN FİNAL'E YÜKSELECEK

Galatasaray yönetiminde 2 ayrılık daha! Harekete geçildi... Galatasaray yönetiminde 2 ayrılık daha! Harekete geçildi...

Süper Lig 'i Galatasaray Nef'in önünde bitiren Anadolu Efes, eşleşmede ev sahibi avantajına sahip konumda bulunuyor. Serinin ikinci maçına da Lacivert Beyazlılar ev sahipliği yapacak, üçüncü maça ise Sarı Kırmızılılar ev sahipliği yapacak. Maçlar Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Seride 3 galibiyete ulaşan ekip finale yükselecek.

Finale kalan taraf, Fenerbahçe Beko - Darüşşafaka eşleşmesinin kazananıyla finalde kozlarını paylaşacak.

(Fanatik)