Karşılaşmanın ardından konuşan Ergin Ataman, "Fiziksel olarak pota altında Fenerbahçe’ye çok yenildik. Dış adamlara da çok ekstra sayılar verdik. Melih Mahmutoğlu sezon boyunca 5 sayı ortalamayla oynarken, ilk yarı 12 sayı attı. O zamanda çok ciddi bir fark oluştu. Bunun nedeni savunmada fiziksel mücadele edemememiz oldu. Devre arasında bunu konuştuk. İkinci yarı savunma yaptık. İkinci yarıya baktığınız zaman 17 sayı üçüncü periyotta yemişiz, 19 sayı son periyotta yemişiz. Bu ilk yarının neredeyse yarısı kadar. Öyle olunca da maçın içinde olduk" dedi.

Ataman'a ahlaksız sözler

Ergin Ataman, Fenerbahçe’ye mağlup oldukları maçtan sonra kendisine gelen bir mesajı sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. 

Ataman bu mesaj ile ilgili olarak “Her kimsen telefonuma bu mesajı yollayan; sen ve senin gibiler Türk sporundan temizlenecek! Numarayı derhal savcılığa iletiyorum!” ifadelerini kullandı.


Sinan Güler: Tebrik ediyorum

İlk yarıda Fenerbahçe gibi bir takımdan 57 sayı yedikleri için kovalamanın kolay olmadığını söyleyen Sinan Güler ise, "İkinci yarıda oynadığımız basketbolda özellikle savunma tarafından neler yapabileceğimizi gördük. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Umuyorum bugün olduğunu gibi şiddetten uzak bir şekilde basketbolun konuştuğu bir seri olarak devam eder" dedi.