"Burada durum çok farklı"
"Başarısız olan takımlara, hocalara, yönetimlere karşı taraftar demokratik olarak tepkisini dile getirebilir. Bunda sorun yok. Burada farklı durumlar var. Bir örneğini 1 hafta önce Real Madrid maçında yaşadık. 17-18 sayı öndeyken yine o taraftar grubu yönetim istifa, Ergin Ataman istifa diye salonu inletiyordu."

"Benim çapulcu dediğim..."
"Benim çapulcu dediğim Galatasaray sevgisi ve aşkıyla yanan taraftar topluluğu değil. Onlar istedikleri kadar eleştirebilirler. Benim çapulcu dediğim şudur: Geçtiğimiz yıl Uşak deplasmanında bir grup Ultraslan taraftar maçı durdurarak orada maçı izlemeye gelen Uşaklı seyircilere yabancı maddeler attılar. Sahayı arbedeye çevirdiler."

"Ultraslan'ı tanımam"
"Maçtan önce bize haber geldi. Bu grup provake amaçlı maça geldi. Bu grubu bilmem. Benim sadece Galatasaray taraftarını bilirim. Ben gruplaşmaya karşıyım. Ben sadece Galatasaray taraftarını ve Galatasaray'ı tanırım."

"Aziz Yıldırım'a küfür ettiklerinde..."
"Uşak'ta olay çıkardıklarında polise bunları burada istemiyorum demiştim. Herkes şahit... UltraAslan grubunun elbette tamamını kastetmiyorum. Benim zaten çok alakam yok. Orada belli bir oluşum var. Aziz Yıldırım'a ana avrat küfür ettiklerinde mola alıp 'Yeter artık kesin' dediğimde tehdit edildim. Orada mola alınca küfürlerin kesilmesini istedim bana tribün liderleri sen çekip gideceksin dediler."

"Kimsenin arkasına sığınmam"
"5 yıl boyunca hiçbir başkanın, yönetimin arkasına sığınmadım. Fenerbahçe maçlarında birçok taraftarın karşısına atıldım. Sırbistan'da 15 binin karşısına atıldım. Hiçbir zaman geri adım atmadım. Şimdi de geri adım atmam. Galatasaray taraftarının sevgisiyle bunu yaptım. Bu bir spor. Her zaman şampiyon olamazsınız. Bunun takdirini verecek olan da yönetimdir."

"Ultraslan'a karşı dimdik dururum"
"Onlar cehenneme çevirmeye çalışsınlar. Rakip tribünlere karşı nasıl dimdik ayakta durduysam, o gruba karşı da dimdik ayakta dururum. Milyonlarca gerçek Galatasaray taraftarının desteğiyle tabi. Ha eğer o gerçek Galatasaray taraftarı ne zaman desteğini keser, o zaman ceketimi alır giderim."

"İstifayı düşünmüyorum"
"Ben Galatasaray'ı hiçbir şekilde satmadım, satmam. Ancak sözleşmem bittiği gün yönetim kurulumuz benimle devam etmek istemezse tabi ki giderim. Şu an için istifa düşüncem yok. Benim tek muhattabım vardır, o da Dursun Özbek ve Galatasaray yönetim kuruludur."