Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan serinin 4. maçında Sarı-Kırmızılı ekip taraftarlarının da desteği ile sahadan 86-81'lik galibiyet ile ayrıldı ve seriye dengeyi getirdi.

ANDREAS PİSTİOLİS: "5.MAÇ ÇOK BÜYÜK OLACAK"

Dursun Özbek'in yanına Ünal Aysal'ın ekibinden 2 yönetici Dursun Özbek'in yanına Ünal Aysal'ın ekibinden 2 yönetici

Galatasaray koçu Pistiolis, "İlk olarak taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. İnanılmaz bir atmosferdi. Bizim için yaptıklarına minnettarım." dedi.

Yunan koç, "Her şeye rağmen savaştık. Yüzde yüzümüzü ortaya koyduk. Burada teknik ekip ve yönetime teşekkür etmek istiyorum. Taraftar bizi bu galibiyete götürdü. Maça kötü bir başlangıç yaptık ama kritik anlarda iyi kararlar verdik. Bizim için büyük bir maç olacak." diye konuştu.

ERGİN ATAMAN: "GALATASARAY TARAFTARI MÜTHİŞTİ"

"Güzel bir seri oluyor. Galatasaray Nef takımını kutluyorum. Bugün özellikle pota altını çok iyi kullandılar. Galatasaray Nef taraftarı da müthiş bir atmosfer yarattı. Çok iyi bir maç oldu. Kötü olanları ise benim belirtmeme gerek yok, maalesef herkes gördü."

SON MAÇ CUMARTESİ

Toplamda üç galibiyet alan takımın finale yükseleceği eşleşmede beşinci ve son müsabaka, Anadolu Efes'in ev sahipliğinde 4 Haziran Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak.

(Sporx)