Takımımız aldığı bu galibiyet ile hem galibiyet serisini 17 maça çıkardı hem de normal sezon galibiyet rekorunu 27'ye maça cıkardı.

Maç karşılıklı basketlerle başlamış olsa da rotasyonun devreye girmesiyle birlikte Türk Telekom'un direnci kırıldı ve oyunu istediği sekilde yönlendirmeyi başaran takımımız farkı yavaş yavaş açmaya basladı. Farkın 1xbet açıldığı süreçte ekstra paslarla rakibi oyunda düşüren takımımız, skoru 37-23'e getirmeyi başardı. Etkili oyununu ilk yarının bitimine kadar sürdüren Yenilmez Armada, Sertac-Can gibi gençlerin de oyuna dahil olmasıyla rotasyonunu daha da genişletti ve ilk yari 45-34'lük üstünlüğümüz ile sona erdi. 

Karşılaşmanın 2. yarısına cok daha etkili basladık, savunma sertliğimizi tam anlamıyla yakaladığımız bu çeyrekte rakibe sadece 13 sayi imkanı tanıdık ve buna karsılık bulduğumuz 23 sayı ile bir anlamda maçı da bitirmiş olduk. Son 10 dakikalık kısım ise tamamiyle rutin şekilde geçerken, takımımız karşılaşmayı 89-73'luk skorla kazanmayı basardı. Genç oyuncularımızdan Can Korkmaz 11 sayi, 2 ribaund, 4 asist ile karşilaşmayı noktalarken, Sertaç Şanlı 2 sayı, 8 ribaund ile aldığı süreyi değerlendirmiş oldu. 



Emrah Öztürk