Galatasaray Liv Hospital'da, koç Ergin Ataman'ın 8 Şubat'taki NSK Eskişehir Basket maçında tokat atmasının ardından medyaya konuştuğu için kadro dışı bırakılan Göktürk Ural, affedildi.

8 Şubat'taki NSK Eskişehir Basketbol maçında kendisine tokat atan koç Ergin Ataman'ı şikayet ettiği için kadro dışı bırakılan genç oyuncu Göktürk Ural, affedildi. Kadro dışı kalmasının ardından genç takıma dönen Göktürk, A takımın bugün saat 14.00'te yapacağı antrenmana katılacak. Galatasaray Yönetim Kurulu buna karşın genç oyuncuya 'medyaya konuştuğu için' 2 bin TL para cezası verdi.

Konuyla ilgili Ergin Ataman şu değerlendirmeleri yaptı;

"Şu anda ligdeki sıralama bizim için çok önemli. 5. sıradayız ve az puan farkı var. Maalesef Euroleague'de şansımız yok deneyecek kadar az. En iyi şekilde mücadele edip maçı kazanmak için çaba harcayacağız. Sinan sakatlık yaşadı ve yarın oynatmayacağım. Dinlendireceğim. Üst üste bu kadar efor olunca sakatlık oluyor. Yarınki maçta gençlere şans vereceğiz. Bizim için gerçekçi hedef Beşiktaş derbisi olacak. Göktürk'ü kadro dışı bırakırken Galatasaray formasının değerini anlasın istedik. Bundan en büyük zararı genç oyuncu aldı. Alt yapı hocalarımızdan rapor aldım, iyi niyetli çalıştığını belirttiler. Göktürk'e bir şans daha verme kararı aldık"