Serinin mutlak favorisiydi Fenerbahçe, geçtiğimiz yıllardaki duruma bakılacak olursa bu durumu pek de yadırmamak gerek aslında. Ancak telaffuz edildiği kadar net bir farkın olmadığını göstermeyi başardı takımımız, Ekrem Memnun'un öğrencileri, bazı şeylerin değiştiğini ve bu değişimin gayet olumlu olduğunu ilk 4 maçta hissettirdi bizlere.
4. maçta takım iki farklı isim görünüyordu; Nevriye ve Alba Torrens. Her iki oyuncuda sakatlıklarla boğuşuyor, bir türlü düze çıkamadılar derken bugün forma giydiler ve maçı getiren isimler oldular.Torrens'in enerjisi,Nevriye'nin dominantlığı net olarak fark yarattı bugün. Alba'nın kadroda olması guardlarımız Işıl Alben&Lindsay Hardin ikilisi için çok iyi haberdi.Serinin ilk 3 karşılaşmasında dar rotasyon sebebiyle uzun süreler Tipobet sahada kalan oyuncularimiz, Alba'yla birlikte fazlasiyla rahatladi.
Alba'nın önemi kadar, Nevriye'ninde önemini es geçmemek gerek.Fowles'ın kadroda olmamasıyla Nevriye'nin daha fazla süre alacağı aşikardı ve alacağı süreleri nasıl değerlendireceği merak konusuydu.Önceki maçlarda fazla süre alamasada aldığı süreleri iyi değerlendirmişti Nevriye.Geldi geleli doğru dürüst maç oynamayan ve Galatasaray taraftarının tepkisini çeken "niye aldık" "anca yatsın" denilen Nevriye Yılmaz, bu maçta fırtına gibi esip, maçı kazanmamızda en büyük etkenlerden biri olup, ne kadar doğru ve yerinde bir transfer olduğunu gözler önüne seriyordu.
4.maçla beraber seriyi burada bitirmemiz gerekti aslında, serinin 3.maçındaki talihsizlikler olmasa şu an şampiyonluk yazısı yazıyorduk. Şampiyonluğa inaniyoruz, deplasmanda da olsa bu takımın şampiyon olacağına can-ı gönülden inanıyoruz. İnanın Kizlar!

Sarayın Sultanları!

Özge Nur Topcu & Emrah Öztürk