Kadınlar Euroleague’de A Grubu’nda yer alan temsilcimiz Galatasaray, evinde karşılaştığı İspanyol ekibi Perfumerias Avenida’yı 61-59'luk skorla mağlup etti ve gruptaki 4. galibiyetini aldı.

6. hafta mücadelesinde Galatasaray'da Jewell Loyd 21 sayı - 5 ribaundluk performansıyla yıldızlaştı. Rakip takımda ise Astou Ndour 15 sayı - 13 ribaudla takımı adına en etkili isim oldu.

Galatasaray gelecek hafta 9 Aralık Çarşamba günü A Grubu’nda yer alan diğer temsilcimiz Fenerbahçe ile Metro Enerji Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Karşılaşma sonrası Işıl Alben, "Güzel bir galibiyet aldık, inşallah galip gelmişizdir" diyerek Türkiye Basketbol Federasyonu'na gönderme yaptı.

TBF protesto edildi

Abdi İpekçi'ye gelen Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe maçına hükmen yenilgi kararı veren Türkiye Basketbol Federasyonu ve federasyon başkanı Harun Erdenay aleyhinde tezahürat yaptı.
Federasyon yönetimini istifaya davet eden taraftarlar Harun Erdenay için ; "Aziz'in uşağı Harun Erdenay" ve "Kaç para aldın, kaç para aldın, Harun Erdenay kaç para aldın" şeklinde tezahüratlarda bulundular.