Galatasaray Erkek Buna göre daha önce kadın basketbol takımına sponsor olan Odeabank, yeni sezondan itibaren 3 yıllığına erkek takımının sponsoru olacak. 3 yıllık anlaşma karşılığında Galatasaray'ın kasasına 9.5 milyon euro girecek.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda Liv Hospital'ın  isim sponsorluğundan ayrılması sonrası Odeabank'la yürütülen görüşmeler  tamamlanmak üzere. 

Sarı-kırmızılı kulübün basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu  üyesi Can Topsakal, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Odeabank'la  görüşmeler sonlanmak üzere. Üç yıl için 9,5 milyon avroluk bir destek  öngörüyoruz. Şu anda bir sorun yok gibi görünüyor" dedi. 

Başantrenör Ergin Ataman'la iyi bir takım kurmak için çalıştıklarını  aktaran Topsakal, "Bütçemizi biraz sıkıyoruz ama iyi oyuncular almak için  uğraşıyoruz. Elimizde çok güzel bir projemiz var. Eğer oyuncularda bir aksilik  olmazsa hedeflerimize ulaşırız" değerlendirmesinde bulundu. 

Topsakal, mevcut takımdan kimlerin kalıp kimlerin gideceği konusunun  ise henüz netlik kazanmadığını ve gelecek hafta bu konuda durumun netleşeceğini  sözlerine ekledi.