Galatasaray Liv Hospital'in ABD'li oyun  kurucusu Nolan Smith, bu sezon transfer olduğu sarı-kırmızılı takımı, tarihi ve  önemli başarılarından dolayı tercih ettiğini söyledi.
 
AA muhabirine açıklamalarda bulunan Smith, sarı-kırmızılı kulüp  hakkında, "Galatasaray'ı tarihi için seçtim. Çok önemli bir tarihi var. Çok büyük  başarılar elde etmiş bir kulüp" dedi. Sürekli kazanmayı isteyen bir oyuncu olduğuna vurgu yapan 26 yaşındaki  oyun kurucu, "Galatasaray gibi başarıları ve etkileyici tarihi olan kulüpleri çok  severim. Ben de kazanan bir oyuncuyum. Galatasaray da sürekli kazanan bir kulüp.  Onun için buraya geldim" diye konuştu.
 
Nolan Smith, kariyeri boyunca her zaman üst düzey liglerde mücadele  ettiğini anlatarak, "Galatasaray forması giyeceğim için çok heyecanlıyım.  Basketbol oynamayı çok seviyorum. Bunu yaparken de çok eğlenirim. Hayatım boyunca  hep üst düzey liglerde oynadım. Buna NBA de dahil. Türkiye Basketbol Ligi ve THY  Avrupa Ligi için hazırım" ifadelerini kullandı.
 
"Çok iyi bir takımız" 
 
ABD'li basketbolcu, kaliteli oyunculardan kurulu çok iyi bir takım olduklarını belirterek, Galatasaray Liv Hospital'ın hedeflerinin her zaman yüksek  olduğunu söyledi.
 
Türkiye Basketbol Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini  anlatan Smith, "Çok iyi bir takımız. Hedeflerimizin yüksek olduğunu  söyleyebilirim. Öncelikli amacımız, takım kimyasını yakalamak, ondan sonra da  Avrupa Ligi'nde dörtlü finale ve Türkiye'de de şampiyonluğa ilerleyeceğimizi  düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.
 
Nolan Smith, kendi oyun tarzı hakkında bilgiler vererek, "Çok sayı  atan bir oyuncuyum. Kritik zamanlarda kritik sayılar bulurum. Galatasaray'da da  bunları yapacağım. Bu sene takımımızda birçok değişik varyasyonlar ve hücum  setleri göreceksiniz. Yeni bir takımız ama birçok mevkide oynayan ve iyi şut  atabilen oyuncularımız var. Bu da bize birçok alternatif sunacak. Bunun bizim  için bir avantaj olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 
"Galatasaray taraftarı tüm Avrupa'nın en iyisi" 
 
Sarı-kırmızılı taraftarlardan övgüyle bahseden 26 yaşındaki oyun  kurucu, onlarla sezon içinde iyi iletişim içinde olacağına değinerek, sözlerini  şöyle tamamladı: "Galatasaray taraftarının tüm Avrupa'nın en iyisi olduğunu biliyorum.  Oynamaktan çok büyük zevk alan, bu hislerimi de ortaya koyan birisiyim.  Basketbolu ve dans etmeyi çok seviyorum. Maç içinde taraftarlarla etkileşime  girip, onları da coşturmaktan hoşlanan bir yapıya sahibim. Bana göre sezon içinde  taraftarlarımızla aramızda çok iyi bir birliktelik olacak."