Galatasaray'ın Brezilyalı genç sol beki Alex Telles, Alanya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hazırlık kampının oldukça verimli geçtiğini belirten Telles, bugün oynayacakları hazırlık maçı sonrasında çalışmalarına devam ederek ikinci yarıya hazır olmak istediklerini söyledi.

İşte Telles'in açıklamaları:

"Prandelli dönemindeki ve Hamza Hamzaoğlu dönemindeki Telles tamamen farklı diyebiliriz. Prandelli döneminde forma şansı bulamadım. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde oynadım ve bu bend eözgüven eksikliği yarattı. Yalnızca ben değil tüm takım aynı şekilde. Takıma bir güven geldi. Bundan sonra maçlarımızı kazanmaya başladık. Burada sizlerin önünde Hamza Hoca'ya teşekkür etmek istiyorum."

TRANSFER SÖYLENTİLERİ

"Menajerim Brezilya'da bir şey konuşuyor ancak buraya gelmesi tamamen farklı oluyor. Bazen de basınd aböyle haberler bilerek yapılıyor. Konsantrasyonu bozmak için haberler yapılıyor. Bana ve kulübe gelen bir teklif yok şu anda. Ben Galatasaray'da çok mutluyum. Burada oymamak benim için gurur veric.. 4 yıllık bir sözleşmem var. Beni ve kulübümü mutlu edecek bir teklif olursa oturup düşünebiliriz ama şu anda böyle bir teklif yok."

"TAFFAREL İLE KONUŞUYORUZ"

"Türkiye'nin Avrupa'da önemli bir vitrin olduğunu düşünüyorum. Brezilya milli takımı için acelem yok henüz 22 yaşındayım. Taffarel şu anda milli takımda onunla da bu konuda konuşuyoruz. Milli takım için aceleci davranmıyorum."

YABANCI SINIRININ KALKMASI


"Bence yabancı sınırının kaldırılması Türk futbolunda iyi bir adım oldu. Önceden ne kadar iyi oynasanız da sınır olduğu için takımda forma giyemiyordunuz. Şimdi bu sistem değişti. Oyuncular eşit şartlarda olacak."