Galatasaray'ın en büyük taraftar oluşumu ultrAslan, Ergin Ataman'a yönelik açıklama yayınladı.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe'ye mağlup olan Galatasaray'da tribünlerin "Ergin Ataman istifa" tezahüratlarına Ataman tepki gösterdi ve ultrAslan grubuna ""Gün gelecek gideceğim. Galatasaray'da 10-15 yıl kalmayacağım. Bunun kararını 3-4 çapulcu değil, Galatasaray yönetim kurulu verecek." şeklinde açıklama yaptı.

Galatasaray'ın taraftar oluşumu ultrAslan, Ergin Ataman'ın sözlerine cevap olarak sert bir açıklama paylaştı.

İşte ultrAslan'ın açıklaması;

ERGİN ATAMAN İSTİFA

Real Madrid ve Fenerbahçe maçlarından sonra Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Coach'u Ergin Ataman'ın taraftarlarımıza yönelik HADDİNİ aşan açıklamaları, hiçbir şekilde kabul edilemez!

Mayıs 2015'te göreve geldiğinden bu yana gerek sosyal medyada, gerek tribünlerde sürekli olarak eleştirilen ve istifası istenen Dursun Özbek yönetimine yapılan protestoları da katarak Galatasaray Taraftarı'nın GALATASARAYLILIĞINI SORGULAMA HADSİZLİĞİNE düşen Ataman, KÖTÜ GEÇİRDİĞİ SEZONUN FATURASINI TRİBÜNE KESMEYE KALKMASI ACİZLİK ÖRNEĞİDİR.

Son dönemde haksız ve ahlaksız ithamlarla ultrAslan'a saldırmanın prim yaptığını fark etmiş olacak ki, Ataman'ın özellikle tarafımıza yönelik saldırılara girişmesi manidardır.

2012'de göreve gelen Ataman bu süreçte parkede büyük başarılar kazandı. Bu başarılar gelirken Abdi İpekçi'de ultrAslan öncülüğünde büyük Galatasaray Taraftarı'nın oluşturduğu muhteşem atmosfer en önemli etkenlerdendi. Defalarca maç sonu röportajlarında TRİBÜNÜ ÖVEN VE TEŞEKKÜR EDEN Ataman, ne hikmetse bugün başarısızlıklardan dolayı aynı tribünler tarafından kendisine gayet demokratik biçimde yapılan protestoyu bambaşka mecralara çekiyor!

Ergin Bey;

• Siz İzmir'de Karşıyaka'da birçok maçta 40 dakika küfür yediniz, parkede takımınız ve siz, tribünde yöneticilerimiz saldırıya uğradı. Bütün medya olayları görmezden geldi, Federasyon hakkımızı yedi. Bu esnada armanın yanında duran BU TARAFTARDI!

• Siz suyun karşı yakasında Türk spor tarihinin en lekeli yöneticilerinden küfürler yerken, sahayı polisle beraber terkederken, benchimizin üzerinde tepinenlere maruz kalırken; medya olayları normalleştirdi, Federasyon ise çifte standartın adeta kitabını yazdı. Sizin sahada verdiğiniz emeğin, uğradığınız haksızlığın hesabını sormak için BU TARAFTAR emek koydu!

• Yalan olan tarihi sponsorluk anlaşmasından dolayı Basketbol Şubemizin büyük bütçelerle çalışması için gündem yaratanlar, sizin takımı sabote etmekle suçladığınız BU TARAFTARDI!

• Arma ile gittiğiniz her deplasmanda Galatasaray için mesafe farketmeksizin tribüne koşan; Camiamıza küfürler yağdırılan ve binbir zorluk çıkarılmasına rağmen Galatasaray'ın hakkını savunan, takımı sonuna kadar destekleyen BU TARAFTARDI!

• Siz ve takımınızın haklı olarak en çok övündüğünüz EuroCup'ta tek bir deplasman galibiyeti bile alamadığımız bir noktada umutsuzluğa düşmeyen, her maç kaç fark gerekiyorsa ona göre o salonu cehenneme çevirip size kupa yolunu açan "DEFALARCA SÖYLEDİĞİNİZ GİBİi" BU TARAFTARDI!

Ergin Bey;

Taraftarın bütün bu özverilerine rağmen, kendinizi Galatasaraylılık sorgulayacak kadar üstün gören sizin neler yaptığınıza da kısaca bir göz atalım…

• Karşıyaka'da, Şube yöneticimiz Murat Özyer tribünde darp edilirken yöneticimiz için "hak etti" diye tweet atan medya mensubu İsmail Şenol'a verdiğimiz tepkilerden rahatsız olup ve üzerinize alınarak GİTMEKLE TEHDİT ETTİNİZ!

• Her maç Galatasaray'a küfürler yağdırılan atmosferleri övecek kadar gevşekleşip, kendi taraftarınıza el kol yaparak, hatta İzmir'de oynanan maçlarda yapılan saldırılara karşılık veren tribüne "Siktirin gidin..... Böyle yapacaksanız gelmeyin..." diyerek KÜFÜR EDECEK KADAR HADDİNİZİ AŞTINIZ!

• Galatasaray'ın kadrolu düşmanı Turgay Demirel federasyonu sahada ve masada Galatasaray'ı adeta doğrarken, taraftar yoğun bir savaş verirken gittiniz Milli Takım için aynı TURGAY DEMİREL İLE EL SIKIŞTINIZ. Sonrasında göreve gelen Demirel'in yancısı ERDENAY İLE GÖREVE DEVAM ETTİNİZ!

• Geçen yıl 6 milyon dolar ile Eurocup şampiyonluğu yaşamışken 2016 – 2017 sezonunda yakın dönemin en büyük bütçesi ile, sonu başından belli bir kadro kurdunuz, HAR VURUP HARMAN SAVURDUNUZ! Kendi aldığınız oyuncuları medya önüne ata ata koltuğunuzu korumaya çalıştınız! Gelinen noktada Avrupa hedefi bitti, ligde tehlikeli durumdayız.

• Yıllardır Abdi İpekçi'de her türlü bütçe ve kadro farkına rağmen kazanamayan Fenerbahçe (Euroleague) maçının kaybedilmesinin ardından "Hedef maçımız değildi" ifadelerini kullanarak adeta MAÇI DAHA OYNAMADAN EZELİ RAKİBİMİZE VERDİĞİNİZİ AÇIKLADINIZ!

Bu tabloya bakan herkes Galatasaray Basketbolu' nda sorunun yönetim ve sizde olduğunu görecektir! Ancak siz bütün bunları yok sayıp tepkiyi baştan yok etmek için taraftarı kendi içinde bölmeye çalıştıkça bilin ki yaptığınız hatalar daha da ortaya konacak!

Sahada bu yılki başarısızlıklara, idari disiplinsizliklere, parke dışında federasyon yalakalığı yapmak için Galatasarayın hakkını savunamama, mikrofon görünce taraftara saldırma gibi skandallara imza atan Ergin ATAMAN'a tavsiyemiz ve kendinden beklentimiz ilk maçına çıkmadan derhal İSTİFA etmesidir!

GALATASARAY TRİBÜNÜNÜN TEK TARAFTAR GRUBU ultrAslan bugüne kadar sana ve şımarıklıklarına GALATASARAY zarar görmesin diye yer yer göz yumdu! Sense paçanı kurtarmak ve GALATASARAY DÜŞMANLARINA YARANMAK İÇİN taraftarı karşına aldın!

Bizim Galatasaraylılığımızı sorgulama cüretinin bedeli; bundan sonra HER SALON önce rakiplere sonra SANA CEHENNEMDİR!

YA DERHAL İSTİFA ET, YA DA YÖNETİMİN ARKASINA SAKLANMAYA DEVAM ET! ONLAR YIKILDIĞINDA ELBET SEN DE ENKAZ ALTINDA KALACAKSIN!

ultrAslan