Galatasaray, 4’üncü torbadan katıldığı kura çekiminin ardından Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile birlikte A Grubu’nda yer aldı.

Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?" Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?"

Bayern Münih'in İngilizce hesabı Galatasaray'ı etiketleyerek 'Merhaba' paylaşımını yaptı. 

Bayern Münih sportif menajeri Kathleen Krüger ise, "Galatasaray ile 50 yıl sonra karşılaşacağımız için heyecanlıyız. 4. torbanın en zorlu rakibini çektik." dedi.

Galatasaray, Bayern Münih ile Avrupa kupalarında sadece 2 kez karşılaştı. 1972-1973 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 1.turu karşılaşmalarının ilki 1-1 biterken ikinci maçı ise Bayern Münih 6-0 kazandı.

İlk maçlar 19-20 Eylül'de

Şampiyonlar Lig’inde grup maçları 19-20 Eylül tarihleri arasında başlayıp, 12-13 Aralık'ta sona erecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar tur atlayacak.

Grup 3'üncüleri ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Son 16 turu 13-14 Şubat'ta başlayacak. Çeyrek final ilk maçları 9-10 Nisan, rövanş karşılaşmaları ise 16-17 Nisan'da oynanacak. Yarı final ilk maçları 30 Nisan - 1 Mayıs, rövanş karşılaşmaları ise 7-8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Geçen sezon Manchester City'nin mutlu sona ulaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finali ise 1 Haziran 2024'te İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanacak.