Erden Timur, kendisinden açıklanması beklenen belgelerle ilgili gündem yaratacak bilgiler paylaştı.

"TELEFONLA ÇEKMİŞ ALİ KOÇ'A ATMIŞ"

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"Geçen seneki MHK Başkanı Lale Orta, Ali Koç’a VAR görüntüsü göndermiş. Bunun kaydı var. 3 Şubat 2023 tarihi. Riva’daki VAR odasına giriş çıkış kayıt altında. Herkes girip çıkamaz yani. Lale Orta, Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı görüntülerini izlemek için VAR odasında içeri girmiş. Mert Hakan’ın attığı golde elle oynadığı görüntü sadece VAR odasında olduğu için, oraya gidip telefonla çekmiş ve Ali Koç’a atmış."

"ALİ ŞANSALAN, BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYESİ İLE AYNI OTELDE KALDI MI?"

"Geçen sene Beşiktaş-Galatasaray maçıyla ilgili Ali Şansalan atanmıştı. 27 Ocak 2023 tarihinde Beşiktaş-Alanyaspor maçında 4. hakem olarak görevlendirilen Ali Şansalan, Beşiktaş Kongre Üyesi Mehmet Akif Avşar ile aynı otelde kaldı mı? Kahvaltı yaptı mı? Stada kongre üyesinin aracıyla gitmiş midir? Maç sonrası kongre üyesinin aracıyla stattan ayrıldı mı? Soruşturma başlatıldı mı? Arkadaş olabilirsiniz ama Beşiktaş maçında bu hassasiyet gösterilmeli. Maçtan daha sonra görüşülmeli." dedi.

"GELDİĞİ BÜTÜN MAÇLARDA GEZA ALDIK"

"PFDK geçen sezon bize blok kapatma cezası olarak en az 43 blok kapattı. Fenerbahçe'ye verilen ceza en yüksek 11 blok idi. TFF Temsilciler Kurulu'nda raportör olan kişi Ertuğrul Aslan Arçelik'te çalışıyor ve bize geldiği bütün maçlarda ceza aldık."

YAYINCI KURULUŞ

"Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sırasında yayıncı kuruluşun sunucusu stattaki yönetmeni aramış mıdır? Arda Güler'in pozisyonuyla ilgili tartışmış mıdır?"