Benim Adım Melek 17. Bölüm TRT 1 Benim Adım Melek tek parça, (Melek çaresiz) TRT 1ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek 17.Bölüm ile Çarşamba akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

17 bölümü deviren Benim Adım Melek, heyecanın zirvede olacağı 17. yeni bölümü ile 22 Ocak akşamı ekranlarda. Benim Adım Melek yeni bölümde neler olacak? Benim Adım Melek 17. bölüm izle, Benim Adım Melek son bölüm izle, Benim Adım Melek canlı izle, Benim Adım Melek 22 Ocak bölümü izle, Benim Adım Melek 17. bölüm fragmanı, Benim Adım Melek yeni bölüm izle, Benim Adım Melek son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde

BENİM ADIM MELEK 17. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

16.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çocuklarının düzeni ve mutluluğu için sağlığını geri plana iten Melek için artık yolun sonu mu? Meryem, duyduklarından dolayı şaşırmış ve ne yapacağını bilemez haldedir. Halil, Melek’in sağlığından endişe duyarken yüreğinin sesini duyabilecek midir? Gelişmeler Halil’in Meryem’le çizdiği yolda değişikliğe gitmesine sebep olacak mıdır? Annesinin neyi olduğunu anlamaya çalışan Kerem, öfkesini Ömer’den çıkarmaya çalışır. Defne’nin bencil yüzü Funda’nın dolduruşlarıyla bir kez daha ortaya çıkıp herkesi üzecektir.

Cumali’nin küçük Seyit Ali ile imtihanı - Benim Adım Melek 16.Bölüm