Öncelikle karşılaşmayı değerlendiren Berkan Kutlu "1 puan için üzgünüz. Daha fazla hak ettiğimizi düşünüyorum. Futboldan başka şeyler de konuşmak istiyorum. Burada öyle şeyler yaşandı ki saygı çerçevesi aşıldı. Bize yalancı denmesi. Kerem'e yalancı dendi. Kerem burada hiçbir şey yapmadığı halde bu kullanılan kelimeler... 1 metre önümde oldu. Her şeyden önce saygı bekliyoruz. Niye böyle oldu anlamıyorum. Biz Galatasaray oyuncusuyuz. Her şeyden önce insanız. Kabul etmiyorum." dedi.

Zorbay Küçük'ün Kerem Aktüroğlu ile ilgili "Yalancı" dediğini belirten Berkan Kutlu "İçeride ve sahada; bu kelimeler kullanılır mı? Koridorlarda oyuncumuza 'yalancı' deniyor. Kabul etmiyorum ben." açıklamasını yaptı.

NECATİ ATEŞ: SEN LAN DİYEMEZSİN

Maçı yöneten Zorbay Küçük'ü topa tutan Ateş, 29 yaşındaki hakemin oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'na 'lan' söyleminde bulunduğunu vurguladı, ''Berkan'ın bıraktığı yerden devam edeyim. Hem dördüncü hakemle hem de Zorbay ile oldu. 'Hakem' demeyeceğim, 'Zorbay' diyeceğim ona. Kerem geldi, 'Buradan gidin lan' dedi" diye söyledi bana.'' dedi ve ekledi:

''Galatasaray futbolcusu itiraz eder, yanlış bir şey söyler kart gösterirsin. Bu ifadeyi kullanamazsın Galatasaray oyuncusuna. Demek ki arkasında nasıl bir güç varsa bu kadar rahat konuşabiliyor.''

''Sarı kartı yarın mı göstereceksin?" "Bir gün onu da gösteririz" diyor. "Benim oyuncuma niye bu kelimeyi kullanıyorsun?" dediğimde yüzüme "Senin oyuncun yalancı" dedi. Sen Galatasaray futbolcusuna "yalancı" diyemezsin.''

Skor ile ilgili de konuşan Ateş, ''Rakipten daha çok pozisyona giriyorsun, daha çok pas yapıyorsun, daha çok şut atıyorsun. Her maçımız hemen hemen böyle. Oyun gücümüz çok iyi durumda. Skoru artıracak golü bulamadığımız için beraberliğe üzülüyoruz. Kazanabilecek golleri bulduğumuzda atmamız lazım.'' ifadelerini kullandı.

(Sporx)