İgor Tudor bugün kendini aşarak, kendi boyutlarını farklı seviyeye taşıyarak görevinin artık kesinlikle sonuna gelmiş olması gerektiğini gösterdi. Hiç geveleme yapmanın sırası değil. Galatasaray tarihinde ilk defa farklı yenilmiyor. Geçen sene de yaptı Tudor aynı şeyi. Bugün 4-1 gerideyken 80.dakiklara doğru ilk değişikliğini yaptı ve bu sırada bacak bacak üstüne atmıştı. Podolski ve Sneijder’I 3-0 gerideyken sokma rezaleti o gün neyse bugün yine aynı. Şampiyonluk yarışından eğer Tudor devam ederse Galatasaray kopabilir ve sezona yazık olabilir. Mağlubiyeti böyle kabullenmek, böyle rahat tavırlar göstermek kabul edilemez.

Maçtan önce kadrolar geldiğinde 4-3-1-2 oynuyor diye düşündüm ben şahsen. Çoğu kişi böyle düşünmüştür. 2 santrafor arkası serbest 10 numara diye bekledik fakat maç başlayınca şaşkınlığımız daha da arttı. Hadi Tolga’dan sol kenar yaptın ve adam bir anda coştu ve goller attı da efendi Ndiaye’den sağ kenar nereden çıktı? Tolga’dan bulduğun şansı sen ciddi ciddi kendi başarın mı sandın? Halı sahada kenarda oynasa ‘’ben gidiyorum’’diyecek oyuncuları kanat yaptı beyefendi. 2 santrafor Eren ve Gomis’e sahanın her yerinden hava topu attı koca Galatasaray. Başakşehir tamamen rahat bir biçimde maç oynadı. Maçın başında baskı yapsalar maçın başında golleri bulurlardı.

İkinci yarıya aynı kadroyla çıkıyor beyefendi. Takımdan o kadar umutsuz ki herhalde veya o kadar memnun ki oyundan vay arkadaş! Gomis kendi becerisiyle 2-1 yapıyor maçı ve fırsat doğuyor. Soksana Rodrigues’i beyefendi neyi bekliyorsun? Sıkıntı mı var? Ayhan Akman ne iş yapar orada? 3.golü yedikten sonra peki neyi bekliyorsunuz? Gençlerbirliği maçına benzemiyor tabii. Bir maç ile takımı müthiş zannediyor beyefendi. Bu maçtan sonra açıklama yapmaya çalışıyor. Yok bu maçın açıklaması beyefendi!

Bu saatten sonra çok önemli bir nokta var. Acil olarak Fatih Terim ile toplantı yapmak gerekir diye düşünenlerdenim. Fatih Terim kendisine ihtiyaç varken geliyorsa kendisi için aslolan Galatasaray olduğunu ispatlamış olur ama kabul etmiyorsa o zaman Fatih Terim’i iyice yanlış tanımışız demektir.