Bilal Kısa'nın Galatasaray kariyerine dair SportBox'a verdiği demeçler şöyle...

"ELEŞTİRİ OLMUŞTU"

"Galatasaray'a gelmemde Hamza Hoca'nın yeri çok ayrıydı. Biz Akhisar'da aile gibiydik. Çok özel günlerden birisi oldu Galatasaray başlangıcı. 32 yaşında geldiğim için biraz eleştiri olmuştu. Ben de aldım Hamza Hoca da almıştı bu eleştirileri."

"TARAFTARIN FİKİRLERİ DEĞİŞMİŞTİ"

"4.yıldızı takmış bir takıma geldim. Fenerbahçe ise bunun karşılığını transfer döneminde verdi. Van Persie, Nani gibi isimler gelirken Galatasaray'dan da çok büyük transferler bekleniyordu. O dönem ilk transfer olarak ben açıklandım, biraz tepkiler oldu. Ama ben kendime inanarak ve güvenerek geldim. O dönem A Milli Takım'da da oynuyordum. O yaşta büyük takıma transfer olan bir Yusuf Şimşek vardı, bir de ben vardım sanırım. İlk hazırlık maçlarına çıkınca sahadaki oyunumuzu görünce taraftarın fikirleri değişmişti. 1 sene kaldım ama çok güzel tepkiler almaya devam ediyorum. Astana maçı benim için çok farklıydı, ilk Şampiyonlar Ligi maçımda gol atma duygusuna eriştim."

"KALSAYDIM KADRO DIŞI KALACAKTIM"

"Galatasaray'la 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştım. İlk senemde 36 maça çıkıp 8 gol atıp 5 asistlik performans gösterdim. Çok iyi sezon geçirmeme rağmen ayrılma durumum ortaya çıktı. Serdar Aziz transferinde takas yoluyla Bursaspor'a gitmiştim. Hiç beklemiyordum, doğum günümde bu transfer gerçekleşmişti ve TV'den öğrenmiştim transferi. Eğer kalsaydım kadro dışı kalacaktım. Fakat Galatasaray'da kimseye zarar vermek istemedim."

"OKAN HOCA'YLA GÜZEL ŞEYLER BAŞARDIK"

Okan Buruk'tan Mourinho cevabı: "Kimse olmadı..." Okan Buruk'tan Mourinho cevabı: "Kimse olmadı..."

"Galatasaray'ın ardından 1.5 yıllık Bursaspor kariyerim kötü geçmişti. Büyük takımdan geldikten sonra düşüş yaşamıştım. Daha sonra Akhisarspor'a döndüm ve Okan Hoca'yla güzel şeyler başardık. Türkiye Kupasını kazandık ardından Mustafa Hoca'yla Süper Kupa'yı aldık." ifadelerini kullandı.